Thai oksekød

Thai oksekød - opskrift fra Hendes Verden

Thai oksekød

Super nem thaimad, du kan lave i en fart. Suppler med ris eller nudler, hvis du gerne vil strække maden lidt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

2 løg
250 g champignon
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk. reven frisk ingefær
1 spsk. olie
400 g hakket oksekød
10-12 % fedt
1-2 tsk. sambal oelek
2 tsk. sukker
2 spsk. oystersauce
salt, peber
Desuden:
1 romainesalat
1 rød peber
4 forårsløg
Tilbehør
æggenudler

  1. Hak løgene, og skær champignonerne i skiver. Svits løg, hvidløg og ingefær i olien. Svits kødet med. Tilsæt champignoner, og svits også dem med. Tilsæt sambal oelek, sukker og oystersauce.
  2. Lad retten snurre ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  3. Fordel blade af romainesalaten i et fad. Kom kødretten i. Pynt med strimler af peberfrugt og snittet forårsløg.
  4. Energi pr. person: 2130 kilojoule (510 kcal) Energifordeling: Protein: 31 g – 25 % Kulhydrat: 62 g – 49 % Fedt: 14 g – 26 %

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Nem aftensmad, Thai-mad, Oksekød og Hovedret