Trifli med hindbær
SPONSORERET indhold

Skøn trifli med hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Trifli er en elsket dessert-klassiker, som kan varieres i det uendelige med forskellig slags frugt, bær eller kompot og vaniljecreme, flødeskum, makroner og andre gode sager. Her har vi lavet trifli med hindbær og pisket en skøn konditorcreme til. Det er bare godt! Få opskriften her:

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
04. jul. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Trifli til 6 personer | Total: 45 min

Ingredienser

Gammeldags konditorcreme:
1 vaniljestang
3 dl piskefløde
1 dl sødmælk
5 æggeblommer
1 spsk maizenamel
125 g sukker
2 dl piskefløde

Tilbehør:
250 g hindbær
1 dl hindbærlikør, alternativt halvt hindbærsaft, halvt muscatvin
ca. 30 ladyfingers
2 ½ dl piskefløde
evt. frysetørrede hindbær.

Sådan gør du

1. Skrab vaniljekornene ud af stangen, og bland med fløde og mælk. Varm blandingen op i en gryde, til det er lige under kogepunktet. Tag den af varmen.

2. Pisk æggeblommer med maizena og sukker, og hæld fløde-mælke-blandingen over. Hæld så blandingen tilbage i gryden, og varm den op under svag-medium varme, indtil den tykner. Hæld den i en beholder uden låg, og lad den køle helt af. Det tager et par timer i køleskabet.

3. Når cremen er helt kold, piskes fløden til skum og vendes med cremen. Læg et par hindbær i bunden af 6 glas. Del ladyfingerne i mindre stykker, og læg dem oven på bærrene. Dryp med hindbærlikør eller -saft. Læg et par skefulde creme ovenpå. Gentag processen, og top med flødeskum og ekstra hindbær. Drys evt. med lidt frysetørrede hindbær. 


PRØV OGSÅ: Eton mess med råsyltede jordbær

Anbefalet til dig