-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.
Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.
(4 pers.)
8 makroner
4 spsk. sød marsala el. portvin
¼ l piskefløde
1 spsk. kakaopulver
150 g mørk chokolade
150 g hasselnødder
200 g friske bær, f.eks. brombær
og ribs
1. Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt kakaopulver, og pisk fløden til let skum.
2. Rist hasselnødderne på en slip let-pande, og knus dem lidt med en kniv. Hak chokoladen let, i små stykker.
3. Knus to makroner i hvert serveringsglas, og hæld marsala eller portvin over. Fyld kakaoflødeskummen i glassene, og drys med friske bær. Pynt triflien med hakket chokolade og ristede hasselnødder.
► SE OGSÅ: Trifli på 3 skønne måder
► SE OGSÅ: Cheesecake-is-trifli med syltet appelsin
► SE OGSÅ: Rabarbertrifli