Trifli
SPONSORERET indhold

Trifli med kakaoskum og friske bær

Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.

Af: Nicoline Olsen Foto: VKStockimages
21. nov. 2015 | Mad | BoligLiv

Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.

(4 pers.)

8 makroner
4 spsk. sød marsala el. portvin
¼ l piskefløde
1 spsk. kakaopulver
150 g mørk chokolade
150 g hasselnødder
200 g friske bær, f.eks. brombær
og ribs

1. Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt kakaopulver, og pisk fløden til let skum.

2. Rist hasselnødderne på en slip let-pande, og knus dem lidt med en kniv. Hak chokoladen let, i små stykker.

3. Knus to makroner i hvert serveringsglas, og hæld marsala eller portvin over. Fyld kakaoflødeskummen i glassene, og drys med friske bær. Pynt triflien med hakket chokolade og ristede hasselnødder.

► SE OGSÅ: Trifli på 3 skønne måder
► SE OGSÅ: Cheesecake-is-trifli med syltet appelsin
► SE OGSÅ: Rabarbertrifli