
Vildtburger med sellerifritter - opskrift fra Hjemmet
Vildtburger med sellerifritter
<br><br>Kalorier 407 kcal<br> Protein 40 g 39 %<br> Kulhydrat 22 g 27 %<br> Fedt 15 g 34 %<br> Kostfibre 11 g<br>
plate
(1 person)
Ingredienser
Ingredienser:
120 g hakket vildtkød
salt og peber
2 meget store portobello-svampe
5 g olie
50 g rødløg
lidt romainesalat
10 g mayonnaise
25 g skyr
1 tsk. sambal oelek
200 g selleri
1 æggehvide
10 g rasp
5 g olie
- Form kødet til en flad bøf, krydr med salt og peber og grill den, til den er stegt, som du ønsker det.
- Fjern stilken fra svampene og pensl dem med lidt olie. Grill dem et par min.
- Rør mayonnaise, skyr og sambal oelek sammen.
- Skær sellerien i grove stave. Vend dem i æggehvide og rasp og steg dem actifry i ca. 45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Salt dem.
- Læg svampene sammen om lidt chilimayonnaise, salat, bøf og tyndtskåret rødløg.
- Anret burgeren sammen med
sellerifritterne og chili-mayonnaisen
og servér.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Se, hvad vi ellers skriver om: Kalorielet og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu