Vildtburger med sellerifritter
SPONSORERET indhold

Vildtburger med sellerifritter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 407 kcal<br> Protein 40 g 39 %<br> Kulhydrat 22 g 27 %<br> Fedt 15 g 34 %<br> Kostfibre 11 g<br>

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
22. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
120 g hakket vildtkød
salt og peber
2 meget store portobello-svampe
5 g olie
50 g rødløg
lidt romainesalat
10 g mayonnaise
25 g skyr
1 tsk. sambal oelek
200 g selleri
1 æggehvide
10 g rasp
5 g olie

  1. Form kødet til en flad bøf, krydr med salt og peber og grill den, til den er stegt, som du ønsker det.
  2. Fjern stilken fra svampene og pensl dem med lidt olie. Grill dem et par min.
  3. Rør mayonnaise, skyr og sambal oelek sammen.
  4. Skær sellerien i grove stave. Vend dem i æggehvide og rasp og steg dem actifry i ca. 45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Salt dem.
  5. Læg svampene sammen om lidt chilimayonnaise, salat, bøf og tyndtskåret rødløg.
  6. Anret burgeren sammen med sellerifritterne og chili-mayonnaisen og servér.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »