Ingredienser
Ingredienser:
120 g hakket vildtkød
salt og peber
2 meget store portobello-svampe
5 g olie
50 g rødløg
lidt romainesalat
10 g mayonnaise
25 g skyr
1 tsk. sambal oelek
200 g selleri
1 æggehvide
10 g rasp
5 g olie
- Form kødet til en flad bøf, krydr med salt og peber og grill den, til den er stegt, som du ønsker det.
- Fjern stilken fra svampene og pensl dem med lidt olie. Grill dem et par min.
- Rør mayonnaise, skyr og sambal oelek sammen.
- Skær sellerien i grove stave. Vend dem i æggehvide og rasp og steg dem actifry i ca. 45 minutter, til de er gyldne og sprøde. Salt dem.
- Læg svampene sammen om lidt chilimayonnaise, salat, bøf og tyndtskåret rødløg.
- Anret burgeren sammen med
sellerifritterne og chili-mayonnaisen
og servér.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »