Wienerschnitzel med dildkartofler
SPONSORERET indhold

Wienerschnitzel med dildkartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Wienerschnitzel er noget at det mest populære, hvis det skal være rigtig lækkert. Her serverer vi det lækre kød med friske dildkartofler. Uhm...

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
09. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Koge/stegetid: 10 min.
4 kalve- eller skinkeschnitzler
salt og peber
1 æg
100 g rasp
50 g smør
Dildkartofler:
800 g kartofler
2 dl cremefraiche
1 bundt dild, salt og peber
Tilbehør: grønsager (f.eks. gulerødder)

  1. Krydr kødet med salt og peber og panér i æg/rasp.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver eller både. Damp dem møre under låg i 1½ dl letsaltet vand – ca. 8 min. Tag låget af og kog vandet næsten væk. Tilsæt cremefraiche og fintsnittet dild og smag til med salt og peber.
  3. Steg schnitzlerne på en pande med smør 3-4 min. på hver side og servér med kartofler og grønsager.
  4. Tip: Kun cremefraiche 38% kan tåle at koge. Bruger du 18% eller 9%, så tag gryden af varmen, før du rører cremefraichen i.