Ovnstegt kylling med spicy rabarberchutney og salat Mormormad, der holder. Foto: VKStockimage Opskrift BoligLiv 16. May 2017 - 08:00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post OVNSTEGT KYLLINGTid: ca. 1 time og 10 minutter inkl. stegning(4 pers.)1 kylling, min. 1200 g1 stilk rosmarin3 stilke timian5 stilke frisk persille2 spsk. smørsalt og peberTilbehør: Annonse spicy rabarberchutney og salat1. Tænd ovnen på 200 grader. Dup kyllingen tør.2. Kom krydderurter ind i kyllingen. Krydr med salt og peber, og fordel smørret i små klumper over kyllingen. Steg kyllingen i ovnen i ca. 1 time, eller til låret let kan løsnes.3. Server kyllingen med chutney og salat.► SE OGSÅ: Spicy rabarberchutney► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele► SE OGSÅ: Hot rabarber-chili-gele ✕ chutney boligliv opskrift mad Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Sponsoreret indhold Bo i et fyrtårn & sov under stjernerne: 5 eventyrlige ferieoaser med den vildeste udsigt
"Vores opgave som voksne er ikke at pakke vores børn ind – men at vise dem, at det ikke er forkert at være ulykkelig"