Pasta med røget laks og asparges
Sommerens friske råvarer kombineret med en god omgang pasta, så har du nem og lækker aftensmad på ingen tid.
4 personer
Ingredienser
- 400 g pasta f.eks. konkylier
- 500 g grønne asparges
- 1 skalotteløg
- 1 spsk. olivenolie
- 2 dl hønsebouillon
- 150 g mascarpone el. flødeost
- 2 spsk. citronsaft
- salt, peber
- 200 g varm- el. koldrøget laks
- Pynt:
- Dild eller persille
- Tilbehør:
- Tomatsalat
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Bræk den træede ende af aspargesene, og skær dem i 3 cm stykker.
- Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde.
- Tilsæt bouillon og mascarpone. Kog det op. Kom asparges og citronsaft i. Kog det sammen under omrøring 2-3 min.
- Smag til med salt og peber. Vend pastaen i aspargessaucen. Fordel laks i mindre stykker over. Pynt med dild eller persille.
- Server straks med tomatsalat.