-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Porchetta
Det kan være svært at lave porchetta i mindre portioner end denne. Men bare rolig, hvis ikke det hele bliver spist, kan resterne nydes i en fantastisk sandwich, dagen derpå.
9
Ingredienser
- 2-3 kg svinebryst uden svær og ben
- 1 lille bundt rosmarin
- 1 lille bundt timian
- 2 skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- salt og peber
Sådan laver du porchetta
- Start med at hakke skalotteløg, hvidløg, rosmarin og timian nogenlunde fint.
- Læg svinebrystet med indersiden op af og krydr med salt og peber. Fordel urter, løg og hvidløg jævnt udover hele brystet. Rul stramt op ligesom når man laver rullesteg. Bind stramt med kødsnor og sæt til side et par timer.
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Brun porchettaen af i ca. 20 min. Den skal være flot gylden over det hele. Sænk ovnenes temperatur til 150 grader og steg porchettaen steges færdig. Det tager ca. en times tid. Brug evt. et stegetermometer og tag stegen ud, når den er 58 grader inde i midten.
- Lad den trække i minimum en halv times tid inden den serveres. Dette er utroligt vigtigt, da den ellers vil tabe en masse saft når den skæres og på den måde blive tør og kedelig.
- Se også opskriften på moules marinière med fennikel