-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Speltpandekager med syltede bær
Lækre luftige pandekager bagt med spelt, og serveret med syltede bær.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 35 min.
- Hviletid: ca. 30 min.
- Bagetid: ca. 20 min. (når man bager på 2 pander)
- Fryse-egnede
- (15 pandekager)
- 4 æg
- 250 g fint spelt- eller hvedemel
- 2 spsk sukker
- ca. 1⁄2 liter mælk
- smør til bagning
- Syltede frugter:
- 150 g sukker
- 300 g brombær, tranebær og blåbær (optøede)
- Pisk æggene med mel,sukker og lidt mælk, til dejen er jævn og udenklumper. Tilsæt resten af mælken. Stil dejen i køleskab i mindst 30 min.
- Beregn 1⁄2 dl dej tilhver pandekage og bag dem på begge sider påen slip let-pande (25 cm) i smør et par min.
- Syltede bær:
- Smelt sukkeret i en gryde. Tilsæt bærrene, lad dem slippevæske og kog i 4-5 min., til tranebærrene sprækker. Nyd pandekagerne sammen med de syltede bær.