-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Spicy kyllingegryde med kartofler
Lækker gryderet med kylling og krydderier. Kylling er magert, mætter godt og nemt at fylde med smag - så der er god grund til at sætte kylling på menuen. Her i en gryde med fyld, som skal småkoge i ca. 20 minutter inden servering.
4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 4-6 kyllingelår
- 4 kartofler
- 2 løg
- 2 røde peberfrugter
- 250 g champignon
- 2-3 fed hvidløg
- ¼-½ rød chili
- 2 spsk. smør
- ½-1 tsk. paprika
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 terninger hønsebouillon
- 5 dl vand
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 glas sorte oliven
- 4 kviste rosmarin
Sådan laver du gryderet med kylling
- Steg kyllingelårene i olie på en pande, til de er gennemstegte. Stil til side.
- Skræl kartoflerne. Skær kartofler, løg, peberfrugt i store tern. Hak chili og hvidløg fint. Steg hele champignoner, grøntsager, chili og hvidløg i lidt smør i en pande i et par min., til løgene er blanke og bløde.
- Tilsæt paprika og tomatpuré, og steg videre. Tilsæt hakkede tomater og kyllingebouillon udblødt i vand, og lad det småkoge i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.
- Læg kyllingelårene i sovsen, og lad dem blive gennemvarme. Tilsæt oliven og rosmarinkviste, og server.