-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Stir fry-kylling med rejer
Nemt og lækkert.
4
Ingredienser
- 300 g kyllingeinderfilet
- salt, peber
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- ½ liter blomkålsbuketter
- 8-10 rå, pillede tigerrejer
- 300 g spinatblade
- 1-2 spsk kapers
- 1 lille potte persille
- et par stilke estragon eller kørvel
- 200 g fuldkorns-baguette
- Sådan gør du: Skær kyllingefileterne i halve, kom dem i en skål, og vend dem med salt, peber og hvidløg. Varm olien i en sauterepande eller wok, brun kyllingekødet smukt, og bland blomkålsbuketterne ved. Steg under omrøring i 5-6 minutter, kom rejerne ved, og steg, til de har skiftet farve. Tilsæt spinatblade og kapers, steg det hele kort, og smag til med salt, peber og krydderurter. Server retten med grov baguette.
- ● ● ● Energi pr. person: 350 kcal, fedt 26%, protein 41%, kulhydrat 33%