-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
5 opskrifter med muslinger: Havets fastfood
I Danmark producerer vi nogle af verdens bedste skaldyr. Det gælder ikke mindst blåmuslingerne fra Limfjorden, der er smækfulde af mineraler og proteiner og super nemme at tilberede. Prøv selv med de 5 fabelagtige opskrifter fra Meyers Madhus, der forvandler små skaldyr til store madoplevelser.
Muslinger med bagte tomater, purløg og æggecreme
Muslinger i røget persillesuppe med bagt hvidløg og sprødt brød
Muslinger i øl med selleri, rapsmayo og kommen
Muslinge-'bygotto' med vesterhavsost, porre, gulerod og timian
Annonce
Muslinger og fennikel med ristet bacon og citron
LÆS OGSÅ: Ét hvidkål - 4 måltider