5 opskrifter med muslinger: Havets fastfood
SPONSORERET indhold

5 opskrifter med muslinger: Havets fastfood

I Danmark producerer vi nogle af verdens bedste skaldyr. Det gælder ikke mindst blåmuslingerne fra Limfjorden, der er smækfulde af mineraler og proteiner og super nemme at tilberede. Prøv selv med de 5 fabelagtige opskrifter fra Meyers Madhus, der forvandler små skaldyr til store madoplevelser.

Af: Mette Mølbak Foto: Ard Jongsma
12. apr. 2013 | Mad | ALT for damerne

Muslinger med bagte tomater, purløg og æggecreme



Få opskriften her

Muslinger i røget persillesuppe med bagt hvidløg og sprødt brød



Få opskriften her

Muslinger i øl med selleri, rapsmayo og kommen


Få opskriften her

Muslinge-'bygotto' med vesterhavsost, porre, gulerod og timian



Få opskriften her

Muslinger og fennikel med ristet bacon og citron



Få opskriften her

LÆS OGSÅ: Ét hvidkål - 4 måltider