-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Stressfri julemiddag: Her er opskrifterne til din juleaften
Traditionen tro får du her vores bud på julemiddagen. Kokken Pernille Skjødt er gået i køkkenet og giver dig her opskriften på en stressfri julemiddag.
Julemiddagen skal være intet mindre end perfekt. Her får du kok Pernille Skjødts opskrifter på en menu til juleaften, hvor der blevet plads til både tradition og fornyelse. Juleaften byder vi på:
Æblekompot med jordskokker
Et nyt indslag på julebordet, der spiller godt op til anden.
Syltede tranebær med appelsin
Syltede tranebær smager rigtigt godt til både andesteg, gås og kalkun.
Sprød rødkålssalat med ingefær, ristede nødder, pærer og dadler
En skøn sprød, syrlig og sød salat til andestegen juleaften.
Andesteg med timiansky
Den gode juleand lavet helt fra bunden med vidunderlig sovs til.
Brunede kartofler
En klassiker, der stiller krav til kokkens opmærksomhed.
Risalamande med kirsebærsauce
En dejlig klassiker, helt traditionelt som jeg plejer at lave den hvert år. Kirsebærsaucen er krydret med lidt appelsinskal og kanel. Det klæder kirsebærrene godt.
SE OGSÅ: Her er julens bedste vine