Ingen fest uden bobler fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

Sangria med pærecider

Frisk og boblende sommerdrik.

Af: Runa Pihlmann Foto: Runa Pihlmann
08. jul. 2013 | Mad | Hjemmet

Sangria er en spansk drik, der egner sig til varme solskinsdage – f.eks. som en læskende velkomstdrink til sommerfesten.

Den kan varieres i det uendelige med bl.a. appelsin, ferskner, citron, jordbær og hindbær. Men her kommer en enkel og hurtig opskrift, som du selv kan ændre efter humør og smagsløg.

4 personer

½ liter rødvin

½ liter appelsinjuice

frugt, f.eks. banan, æble og appelsin

½ liter pærecider

1 træspyd

evt. isterninger

 

1. Bland rødvin og appelsinjuice.

2. Skær det meste af frugten i små tern resten i større stykker, der trækkes på træspyddet.

3. Kom frugtternene og spyddet med frugt i sangriaen.

4. Tilsæt pærecider og evt. isterninger lige inden servering. Nyd sangriaen iskold.