Ny undersøgelse slår fast: Her er de mest populære kager i Danmark
SPONSORERET indhold

Her er de 10 mest populære kager i Danmark

Vi danskere elsker kage – og det er heller ikke nogen stor hemmelighed, at nogle af de allermest populære opskrifter her på ALT.dk er, rigtigt gættet: Kageopskrifter.

Af:: Hanne Bang Foto: Getty
01. aug. 2019 | Mad | ALT.dk

På hjemmesiden Madlisten.dk satte de sig for at undersøge præcis hvilke kager, der oftest bliver søgt på på nettet - og selvfølgelig spist – herhjemme, og hovedkonklusionerne i undersøgelsen kom mildest talt bag på Mads Phikamphon, der er manden bag Madlisten.dk.

For den mest populære kage i Danmark er overraskende nok banankage – en kage som Mads personligt slet ikke bryder sig om. Lige efter banankagen følger chokoladekage, gulerodskage og kanelsnegle. På landsplan ser listen sådan ud:

Regionale forskelle

Men vores kagepræferencer er ikke de samme over hele landet – kigger man ud over det danske land, er der regionale forskelle, hvor banankagen må ses sig slået af chokoladekagen i f.eks. Fredericia, Næstved og Helsingør.

Fun fact: Den eneste by i Danmark, der har brunsvigeren med på top 10 er…. Odense. Det er vel i og for sig ikke så overraskende. Du kan læse meget mere om undersøgelsen og se hvilke kager, der topper listen i dit lokalområdet på Madlisten.dk