-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Vitello tonato
En superlækker ret med cremet tunsauce, der hører hjemme på dit italienske bord.
10
Ingredienser
- 400 g kalveklump
- 1 dåse tun
- 3 dl mayonnaise
- 1 lille glas kapers
- 6 ansjosfileter
- 10 små tomater, gerne daddel-tomater
- 1 lille bundt persille
- frisk basilikum og sorte oliven til pynt
Sådan laver du vitello tonato:
- Puds kalveklumpen for sener og fedt. Brun den af på panden, og steg den færdig i ovnen ved 180 grader i ca.10 minutter. Lad kødet hvile i køleskabet 3 timer.
- Blend tun og mayonnaise sammen med lidt af olien fra ansjoserne og lidt af eddiken fra kapers, og smag til med citron, salt og peber.
- Skær kalvekødet ud i ca. 2 mm tynde skiver, smør tun-mayonnaisen over og dekorer med kapers, persille, ansjoser, basilikum og oliven.