Jakker og frakker
SPONSORERET indhold

6 jakker og frakker, enhver kvinde skal have i sin garderobe

Hvis du har ejet det helt perfekte overtøj, der bare sad godt og passede til alt, så ved du, hvor vigtig den slags er at have i garderoben.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Frederik Lentz Andersen
09. nov. 2017 | Mode | Eurowoman

Butikkerne bugner af flatterende jakker af den slags, der er perfekte indendørs og giver dig en flot holdning, men som også er en god investering, der holder langt ind i foråret.

LÆS OGSÅ: 17 seje støvler, der er ”made for walking”

Er du i tvivl om, hvilken type jakke du skal gå efter? Så har vi samlet seks jakker, der vil gøre din samling komplet – og der er både jakken, der dresser op, jakken, der er funktionel, og jakken, der giver din garderobe et feminint islæt.

Den stramme blazer

Blazeren er en uundværlig og elegant klassiker i garderoben, som kan dresse ethvert sæt op. Gå efter en sikker sort eller grå eller skej ud med en farverig udgave, som er perfekt til et par jeans eller enkle herrebukser. Den må meget gerne have guldknapper.

Blazer, Mos Mosh hos Miinto, 1.300 kr. 

Den lune dunjakke

En let dunjakke er funktionel, varm, sporty og faktisk brugbar året rundt. Hvis du bruger den uden på en strik eller under din uldfrakke, vil den med garanti holde dig lun på vej til arbejde, på lange gåture eller i afterski-baren, og være en sikker ven, til de køligere aftener på terrassen, når det danske vejr altså tillader.

Dunjakke, 66 North, 2.100 kr. 

Den klassiske uldfrakke

Den stilfulde uldfrakke er fast inventar i vores porteføljer. Denne sæson er der særligt fokus på de stærke farver, der øjeblikkelig vil tiltrække opmærksomhed, når vejrudsigten er grå. Spring ud i det og giv hverdagen lidt kulør.

Uldfrakke, Max Mara, 4.100 kr. 

Den ternede frakke

Den preppy ternede frakke er en favorit hos de store modehuse og bliver hver sæson opdateret med nye silhuetter. Den ses både i små og store tern og klædelige brændte nuancer.

Frakke, Vero Moda, 700 kr. 

Den flotte kimono

Ja, du kan stadig godt være kimonolækker, selvom vejret er gråt og koldt. Sæt fokus på taljen, og pak dig godt til med den kåbelignende sag, der er et feminint islæt i vintergarderoben. Sæt et par bukser og flade sko til for at skabe kontrast.

Kimono, Noa Noa, 1.600 kr. 

Den varme rulam

Hold varmen med en pelset og blød rulamsfrakke, som du aldrig vil have af igen. Gå efter en feminin silhuet og legende nuancer eller en kort og mørkere version i bikerstil, som giver et mere råt udtryk. Den helt tykke er sikker mod minusgrader, hvor den lidt tyndere er god til de danske helårstemperaturer.

Rulamsjakke, Just Female, 6.000 kr. 

Bonustip: Hvis du vælger en lettere udgave af de ovenstående seks, og køber den i en neutral farve, så holder den året rundt. Jo sartere pastelfarver du mikser jakken med, jo mere feminint bliver dit udtryk.

Anbefalet til dig