Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Alexa Chung
Foto: Getty Images Alexa Chung i skøn mørkeblå uldfrakke. Find din nye frakke på udsalg her.

Find din nye jakke og frakke på udsalg

Her får du de 10 flotteste jakker og frakker på udsalg

Når den gamle frakke ikke længere er smart, er det tid til en ny. Men det kan være en dyr fornøjelse. Her 10 frakker, du kan få på udsalg.

Lang eller kort, uld eller bomuld, grå eller sort? Overvejelserne er mange, når den helt rigtige jakke eller frakke skal vælges. Og ofte sker det, at den når at blive udsolgt, inden vi har besluttet os. Men det skal være slut nu!

LÆS OGSÅ: 6 jakker og frakker, enhver kvinde skal have i sin garderobe

Her får du de 10 bedste jakker og frakker, som passer perfekt ind i den nye sæson, og samtidig er nedsat med gode rabatter.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at bevæge dig. Alle jakkerne og frakkerne er nemlig tilgængelige på nettet.

jakker og frakker på udsalg 2017

1. Uld- og kashmirfrakke, Joseph, 6.700 3.400 kr.

Hvis du er på udkig efter en frakke, som giver dig mere autoritet og en skarp kant til din hverdagsgarderobe, er det en klassisk herrefrakke, du skal gå efter. Tænk parisisk modeprofil, når du lader din frakke hænge på dine skuldre og brug den med alt fra stiletter og lange bukser til et par løse Levi's 501-jeans og en smadret T-shirt.

jakker og frakker på udsalg 2017

2. Dunjakke, J. W. Anderson for Uniqlo, 750 525 kr.

Dunjakker er smarte, og så er de noget af det varmeste og mest praktiske. Det eneste upraktiske er dog, at de sjældent er vandtætte.

jakker og frakker på udsalg 2017

3. Frakke, Vero Moda hos Zalando, 450 292 kr.

Når et stykke tøj som denne frakke, kan bruges til flere forskellige formål, er det noget, vi kan lide. Den løse pasform, kvaliteten og den mellemlange længde gør frakken perfekt til det omskiftelige vejr, vi har her i Danmark.

jakker og frakker på udsalg 2017

4. Rulamsfrakke, Vanessa Seward, 16.500 7.500 kr.

Byd velkommen til denne guides joker. Rulam er det ultimative efterårs- og vintermateriale, som uden at være stort og tungt, holder dig varm og tør uanset vind og vejr. Denne sag giver nyt liv til de ellers ikoniske flyverjakker, som vi har set rulam i, igennem mange år. Selvom prisen stadig er mere end 15.000 kr. vil du have den i mange år, og den kan både bruges til alle sæt, og alle begivenheder.

jakker og frakker på udsalg 2017

5. Parka, Mango hos Boozt, 1.000 700 kr.

Ingen jakke eller frakkeguide uden en parka. Løs pasform med plads til masser af lag under, hætte og en længde, som holder næsten hele kroppen varm. Behøver vi at sige mere?

jakker og frakker på udsalg 2017

6. Sømandsjakke, Levi's hos Zalando, 1.600 959 kr.

Der er bare noget ved en klassisk sømandsjakke. Dens firkantede pasform og det tykke materiale tilføjer noget maskulint til ethvert sæt og vil klæde alt fra en kjole til jeans og en skjorte.

jakker og frakker på udsalg 2017

7. Uldfrakke, Banana Republic hos Zalando, 2.100 1.365 kr.

Forestil dig at kunne stå ud af sengen, trække i dit yndlingssæt og afslutte med din morgenkåbe. Hvis bare det var acceptabelt, ville det være lidt nemmere at komme igennem de kolde morgener. Slå jakke eller frakken om dig, og du er klar til endnu en dag.

jakker og frakker på udsalg 2017

8. Rulamsjakke, 2nd Day hos Boozt, 12.000 7.800 kr.

Sportslige referencer holder stadig, og hvad er mere sportsligt end lynlåsdetaljer? De er ofte alt for grove og sjældent pæne, men denne har alle de rigtige detaljer, som bløder udtrykket op.

jakker og frakker på udsalg 2017

9. Boucléfrakke, InWear hos Boozt, 2.000 800 kr.

Lys op i de grå dage med denne hvide uldjakke eller frakke, som med sine dobbeltradede knapper og sit tykke materiale er klassisk, men forfriskende.

jakker og frakker på udsalg 2017

10. Pelsjakke, Stella McCartney, 8.250 3.700 kr.

Hvis du ikke vidste, at Beatles-sangeren Paul McCartneys datter, Stella McCartney, var veganer og aldrig har produceret tøj med pels eller læder, så ved du det nu. Et af hendes mange miljøvenlige tiltag er hendes #Furfreefur-jakker, som denne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Overtøj, Shopping og Trends