Alexa Chung

Foto: Getty Images Alexa Chung i skøn mørkeblå uldfrakke. Find din nye frakke på udsalg her.

Find din nye jakke og frakke på udsalg

Her får du de 10 flotteste jakker og frakker på udsalg

Når din jakke og frakke ikke længere er smart, skal der nyt til. Men det kan være en dyr fornøjelse. Her er 10 jakker og frakker på udsalg.

Lang eller kort, uld eller bomuld, grå eller sort? Overvejelserne er mange, når den helt rigtige jakke eller frakke skal vælges. Og ofte sker det, at den når at blive udsolgt, inden vi har besluttet os. Men det skal være slut nu!

LÆS OGSÅ: Her er jakken til dig, der ALTID fryser

Vi har gjort alt arbejdet for dig og samlet de 10 bedste jakker og frakker, som passer perfekt ind i den nye sæson, og samtidig er nedsat med gode rabatter. Det bedste af det hele? Du behøver ikke at rejse dig fra sofaen - alle jakkerne og frakkerne er nemlig tilgængelige på nettet.

Her får du de 10 flotteste jakker og frakker på udsalg lige nu:

Udsalg jakker og frakke 2018 (10).jpg

1. Uldfrakke, S Max Mara hos Mytheresa, 5.450 3.820 kr.

Hvis du er på udkig efter en frakke, som giver dig mere autoritet og en skarp kant til din hverdagsgarderobe, er det en klassisk herrefrakke, du skal gå efter. Tænk parisisk modeprofil, når du lader din frakke hænge på dine skuldre, og brug den med alt fra stiletter og lange bukser til et par løse Levi's 501-jeans og en smadret T-shirt.

Udsalg jakker og frakke 2018 (5).jpg

2. Dunjakke, Pyrenex hos The Out Net 2.755 1.455 kr.

Dunjakker er smarte, og så er de noget af det varmeste og mest praktiske. Det eneste upraktiske er dog, at de sjældent er vandtætte.

Udsalg jakker og frakke 2018 (7).jpg

3. Sømandsjakke, Harris Wharf London hos Net-a-Porter, 7.210 3.605 kr.

Der er bare noget ved en klassisk sømandsjakke. Dens firkantede pasform og det tykke, vamsede materiale tilføjer noget maskulint til ethvert sæt og vil klæde alt fra en kjole til jeans og en skjorte.

Udsalg jakker og frakke 2018 (4).jpg

4. Frakke, H&M, 3.000 2.0000 kr.

Når et stykke tøj som denne frakke, kan bruges til flere forskellige formål, er det noget, vi kan lide. Den løse pasform, det kraftige læder og den mellemlange længde gør frakken perfekt til det omskiftelige vejr, vi har i Danmark.

Udsalg jakker og frakke 2018 (3).jpg

5. Parka, Calvin Klein Jeans hos Mytheresa, 2.770 1.940 kr.

Ingen jakke- eller frakkeguide uden en parka. Løs pasform med plads til masser af lag under hætte og en længde, som holder næsten hele kroppen varm. Behøver vi at sige mere?

Udsalg jakker og frakke 2018 (8).jpg

6. Imiteret pelsfrakke, 2nd Day hos Booztlet.com, 2.300 1.150 kr.

Forestil dig at kunne stå ud af sengen, trække i dit yndlingssæt og afslutte med din morgenkåbe. Hvis bare det var acceptabelt, ville det være lidt nemmere at komme igennem de kolde morgener. Slå frakken om dig, og du er klar til endnu en dag.

Udsalg jakker og frakke 2018 (9).jpg

7. Dunjakke, Peak Perfomance hos Booztlet.com, 5.100 2.550 kr.

Sportslige referencer holder stadig, og hvad er mere sportsligt end lynlåsdetaljer? De er ofte alt for grove og sjældent pæne, men denne har alle de rigtige detaljer, som bløder udtrykket op.

Udsalg jakker og frakke 2018 (2).jpg

8. Boucléfrakke, Ganni hos Net-a-Porter, 2.920 2.050 kr.

Lys op i de grå dage med denne hvide uldfrakke, som med sit tykke materiale er klassisk, men forfriskende.

Udsalg jakker og frakke 2018 (6).jpg

9. Rulamsjakke, Calvin Klein 205W39NYC hos The Out Net, 39.135 17.590 kr.

Byd velkommen til denne guides joker. Rulam er det ultimative efterårs- og vintermateriale, som uden at være stort og tungt, holder dig varm og tør uanset vind og vejr. Denne sag giver nyt liv til de ellers ikoniske flyverjakker, som vi har set rulam i, igennem mange år. Selvom prisen stadig er mere end 17.500 kr. vil du have den i mange år, og den kan både bruges til alle sæt og alle begivenheder.

Udsalg jakker og frakke 2018 (1).jpg

10. Pelsjakke, Stella McCartney hos The Out Net, 10.675 4.270 kr.

Hvis du ikke vidste, at Beatles-sangeren Paul McCartneys datter, Stella McCartney, var veganer og aldrig har produceret tøj med pels eller læder, så ved du det nu. Et af hendes mange miljøvenlige tiltag er hendes #Furfreefur-jakker, som denne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Overtøj, Shopping og Trends