Olivia Palermo Street Style
Foto: Getty Images | Olivia Palermo.
Eurowoman

Copenhagen Fashion Week for dig

9 events du ikke må misse under modeugen

Vil du også med til fest under modeugen i København? Her er ni events, hvor du står øverst på gæstelisten.

Af Kristian Hindø-Lings 06.aug.2017 Mode

Du er hverken model, designer eller kendis, og du kan heller ikke lade som om, at du er en vigtig blogger og snige dig ind på en pressetilladelse bag et par tilpas store solbriller. Men ingen panik, du kan sagtens støve det moderigtige fodtøj af alligevel og feste løs i modeugen. Der er nemlig masser af begivenheder, som du kan deltage i, lige meget hvem du er eller gerne vil være.

LÆS OGSÅ: Her er den største designer, Danmark nogensinde har haft

Her kommer et udpluk af vores favoritter.

Hvad? Eurowoman og AGL inviterer på cocktails.

Hvor? Hjørnet af Ny Østergade/Grønnegade 27-29, 1107 København K.

Hvornår? Mandag d. 7/8 kl. kl. 17-20.

I mere end én forstand er det nogle enorme sko, som søstrene Sara, Vera og Marianna har skullet udfylde. Giusti Søstrene, som de kaldes i folkemunde, har haft den ikke så lidt intimiderende ære at være arvinger og videre fanebærer af det italienske luksus-brand, AGL. Mød os til udendørs cocktail på terrassen v/Kassandra, og se de nye skokollektion fra AGL.

Begivenheden er gratis.

Hvad? Zalando Studios og Copenhagen Fashion Week åbner modescenen op for alle.

Hvor? Papirhallen, Trangravsvej 22, 1436 København K.

Hvornår? Tirsdag d. 8/8 kl. 15-21.

I samarbejde med Zalando byder Copenhagen Fashion Week velkommen til et stort modeunivers i det indre København, der både rummer en modeudstilling og talks med designere og redaktører fra den nordiske modescene. Her kan du altså komme med bag den – til tider lidt tillukkede – modeuge, og møde og se, hvad der rykker.

Køb din billet her.

Hvad? Se hvordan tøj produceret i kvindefængsler af 100% naturlige materialer ser ud hos Carcel.

Hvor? Kinfolk Gallery, Amagertorv 14, 1160 København K.

Hvornår? Tirsdag d. 8/8 til og med torsdag d. 10/8 kl. 10-19.

- Jeg vil gerne skabe et alternativ, hvor hvert stykke tøj løser et problem frem for at skabe et, samt undgå at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, siger CEO og grundlægger af Carcel, Veronica D’Souza, i en pressemeddelelse. Det danske brand forsøger at sætte nye standarder for, hvordan man kan drive et tøjmærke ved at producere dansk designet tøj i høj kvalitet og samtidig hjælpe mennesker, som lever i fattigdom rundt omkring i verden.

På blot et år er det lykkedes Carcel at producere tøj i et kvindefængsel i Peru, hvor fokus er at transformere kriminalitet til nye færdigheder, bedre lønninger og håbet om en bedre fremtid. Støt projektet i de smukke omgivelser hos Kinfolk og bliv klogere på, hvordan tøjet, der består af 100% naturlige materialer, ser ud.

Begivenheden er gratis.

Hvad? Wood Wood og Adidas inviterer til fodboldturnering og fest

Hvor? Guldbergsgade 8, 2200 København N, Danmark.

Hvornår? Torsdag d. 10/8 kl. 16-05.

Danske Wood Wood er kendt for deres fester, der aldrig går stille for sig. Nu kan du være en del af dem, når de sammen med deres gode venner hos Adidas fejrer 15 års samarbejde fyldt med "Mayhem" (vanvid, red.) og "Madness" (kaos, red.). Der er lovet gadefest, fodboldturnering og lancering af nyt samarbejde – alt sammen i hjertet af Nørrebro.

Begivenheden er gratis.

Hvad? Kollektionsfremvisning af Saks Potts' nye kollektion.

Hvor? Holly Golightly, Gammel Mønt 2, 1117 København K.

Hvornår? Fredag d. 11/8 kl. 15-19.

Hvad der i efteråret 2013 startede med én pels i fire farver, har givet barndomsveninderne Cathrine Saks og Barbara Potts en enorm, og verdenskendt, succes med mærket Saks Potts. Den unge designerduo har skabt pelse båret af både Rihanna og internationale moderedaktører lige siden, og nu kan du se, hvad der bliver det næste skridt, når de sammen med københavner-butikken Holly Golightly inviterer på kollektionsfremvisning.

Begivenheden er gratis og kræver ingen tilmelding.

Hvad? Shopping med moderedaktør Sille Henning.

Hvor? København K.

Hvornår? Lørdag d. 12/8 kl. 10-12.

Hvad står der øverst på en moderedaktørs shoppingliste? Det kan du få et indblik i, når du inviteres på tur gennem Sille Hennings yndlingsbutikker i København, hvor hun også præsenterer sæsonens tendenser og giver tips til din personlige stil. Med overraskelser undervejs.

Køb din billet her.

Hvad? Mød de nye designere Heliot Emil og Mai Svanhvit.

Hvor? Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København.

Hvornår? Lørdag d. 12/8 kl. 12-13.

Tirsdag under modeugen afholder de to nye designere, Heliot Emil og Mai Svanhvit, et modeshow, og lørdagen efter inviterer de på frokost, hvor du kan høre om deres netop afholdte show. Det er designernes debut på Copenhagen Fashion Weeks officielle showkalender, og til frokosten får du en unik mulighed for at tage personlig en snak med dem om alt det, der ligger bag showet: Hvordan det gik, hvilket arbejde der ligger bag afholdelsen af et stort modeshow, og ikke mindst hvordan de arbejder med deres designunivers som nyopstartede brands.

Køb din billet her.

Hvad? Galleribesøg med Senior Fashion Director Frederik Lentz Andersen.

Hvor? V1 Gallery, Flæsketorvet 69, 1711 København.

Hvornår? Lørdag d. 12/8 kl. 13-14.

Til hverdag bliver han konstant præsenteret for det nyeste nye, smukke modeller og interessante modekreationer. Men hvad kigger han efter, når han går på kunstgalleri? Senior Fashion Director på Euroman og Eurowoman, Frederik Lentz Andersen, giver en rundtur backstage på nogle af hans foretrukne københavnske kunstgallerier, Eighteen og V1 i Kødbyen.

Her får du et eksklusivt besøg i deres kælderarkiv, hvor Frederik fortæller om sin relation til gallerierne og kunst generelt samt anekdoter om, hvordan han bruger kunsten i sit daglige arbejde på Euroman og Eurowoman samt i kunstmagasinet Værk.

Køb din billet her.

Hvad? Zalando åbner modemesse op for alle!

Hvor? Arena, Eichenstraße 4, 12435 Berlin.

Hvornår? Fredag d. 1/9 til og med søndag d. 3/9.

Kan du heller ikke få nok af mode? Bread & Butter by Zalando afholdes i Berlin og repræsenterer det nyeste nye fra Europas mode-, mad- og musikscene. I år kan du helt eksklusivt komme med til et Haute Couture-show, når Viktor&Rolf genviser deres seneste kollektion, se det nyeste nye fra G-Star RAW, HUGO, Jil Sander Navy, The Kooples, Selected Femme/Homme, Topshop, Topman og Zalando, høre musik, spise lækker verdensmad og ikke mindst komme til talks med blandt andre den ikoniske designer Vivienne Westwood og model og feminist Adwoa Aboah. Messen er åben for alle, så glem alt om VIP-adgang – og så koster billetten tilmed kun 20 EUR pr. dag.

Køb din billet her.

God fornøjelse!


Henter...