Iris Gold
SPONSORERET indhold

Iris Gold: "Den giver meget dramatiske vipper, som folk forhåbentlig kan se, selv om de står langt væk"

Sangerinden, 35, der er aktuel med nummeret All I Really Know, ved, hvordan hun får styr på krøllerne og får lange vipper, så hun fanger publikums opmærksomhed.

Af: Marie Lodberg og Julie Bruun Lund Foto: PR
18. maj. 2018 | Mode | Eurowoman

Hår

"Jeg er halvt jamaicansk og halvt indisk. Min mor har helt glat hår og min far helt afrokrøllet, mit er en blanding. Jeg bruger shampooen og balsammen fra Aussies Miracle Moist-serie, fordi de trænger helt ind i krøllerne og holder mit hår fugtigt, og hårbørsten Denmans Small Styling Brush. Den er stærk og fleksibel, og det skal en børste være for at kunne komme igennem mit hår," siger Iris Gold og fortsætter:

"Jeg bruger Dark And Lovelys Quick Styling Gel Super Hold. Den er nemlig brun, så hvis den begynder at flake, er det ikke små hvide stykker, der blæser væk i vinden."

LÆS OGSÅ: Marie Lodberg: "Den er rig og smelter ind i de fine linjer under øjnene samtidig med, at den lysner"

Øjne

"Intensive Care fra Dermalogica med SPF 15 kommer på øjnene, så jeg beskytter det område mod solen året rundt. Jeg er glad for MACs øjenskygger. Deres farver er så stærke, at de altid kan ses på min hud. Jeg elsker farverne Pink Venus, den lilla Parfait Amour og den blå Electric Eel."

Vipper

"Når jeg optræder, bruger jeg mascaraen Cliniques High Impact Extreme Volume. Den giver meget dramatiske vipper, som folk forhåbentlig kan se, selv om de står langt væk."

High Impact Extreme Volume Mascara

High Impact Extreme Volume Mascara, Clinique, 245 kr.

Læber

"Jeg bruger Eight Hour Skin Protectant fra Elizabeth Arden med Topshops læbestift Lips i farven Nevada eller Dessert ovenpå. Brune farver, der matcher min hudfarve."

Mund

"Jeg elsker te og gad godt lave en Iris Gold te-linje en dag. Indtil da drikker jeg Yogi-te. Deres forskellige flavours er for vilde, og så kan jeg godt lide de positive budskaber, der hænger på hver tepose. Derudover elsker jeg laks, avokado og spinat, som også er gode for huden. Men jeg spiser også is og cupcakes, så det fucker lidt med mig."

Ansigt

"Min foundation er MACs Studio Fix Fluid SPF 15 i farven NW 15. Pudderen er også fra MAC, den hedder Blot Powder Pressed og er i farven Dark. Som rouge bruger jeg Urban Decays Beached Bronzer."

Beached Bronzer i farven Sunkissed

Få Looket: Beached Bronzer i farven Sunkissed, Urban Decay, 230 kr.

Hud

"I ansigtet bruger jeg The Body Shops Vitamin E Nourishing Face Cream eller Dr. Hauschkas Regenerating Day Cream. Og en vådserviet fra Johnson's Baby Skincare Wipes til at fjerne makeup eller snask."

Prøv den: Regenerating Day Cream, Dr. Hauschka, 499 kr.

Krop

"Min bodylotion er Garniers 7 Day Cocoa Butter, som jeg smører på efter badet."

LÆS OGSÅ: Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe: "Det er en kostbar og ret smertefuld behandling, men resultatet er synligt"

Duft

"Jeg kan godt lide Givenchys Very Irresistible, men også bare en jasminolie, som jeg købte i Indien, sidst jeg var der."

Numse

"Jeg bruger crosstraineren i fitnesscentret, og så dyrker jeg yoga. For nylig gik jeg til boksetræning, fordi jeg skulle se pro ud til min nye musikvideo, hvor jeg skal være sådan lidt Rocky Balboa-agtig. Det var hård træning, men super effektivt.

Anbefalet til dig