ALT for damerne 75-års jubilæum

Foto: PR Kom med ALT for damerne i Operaen, når de til oktober fylder 75 år.

ALT for damerne 75-års jubilæum

ALT for damerne fylder 75 år: Kom med til festen!

Når ALT for damerne i oktober fylder 75 år, bliver der ikke sparet på festlighederne. Redaktionen inviterer til talks, modeshow, mini-koncert og prisoverrækkelser i Operaen – og du kan komme med! Læs her hvordan.

Det bliver stort. Det bliver festligt. Det bliver en dag, du sent kommer til at glemme.

Til oktober kan ALT for damerne fejre deres 75-års jubilæum – og det gør de med stil. Det bliver en dag, der er tætpakket med fede happenings, hvor læserne inviteres med til den historiske fest, der finder sted i Operaens flotte rammer midt i København.

”Det giver mig nærmest kuldegysninger at kunne fejre ALT for damernes 75-års fødselsdag sammen med læserne. Det er stort at være en del af et stykke dansk kvindehistorie, og vi vil gøre alt for at gøre dette til en særlig dag – for bladet og ikke mindst for vores gæster,” fortæller ALT for damernes chefredaktør, Rikke Dal Støttrup.

Spændende talks og Søstersind-prisen

Jubilæumsprogrammet er spækket med fabelagtige små happenings, der gør dig både klogere og rigere på oplevelser sammen med dine yndlingskvinder.

”Jeg forventer, at dagen bliver både hyggelig og storslået på samme tid. De smukke rammer i Operaen med livemusik, prisoverrækkelse og modeshow understreger det festlige, men det er også meningen, at der skal være tid til at hygge med sin veninde, mor, søster, eller hvem man nu kommer sammen med,” fortæller chefredaktøren.

Foruden at du sammen med ALT for damernes seje redaktører kan blive klogere på nye tendenser indenfor mode, sundhed, bolig og skønhed, byder dagen også på ugebladets store Søstersind-pris, som igen i år bliver uddelt til en kvinde, der i særdeleshed baner vej for andre kvinder.

Kendte kvinder på catwalken

Som noget helt nyt bliver læserne også inviteret med, når ALT for damernes store og traditionsrige designpris Guldknappen bliver uddelt. Og selve uddelingen bliver også lidt anderledes, end den plejer.

”Jeg glæder mig over for første gang at kunne invitere læserne med til Guldknap-showet – og endda et show, der bliver noget helt særligt. På catwalken kommer man til at kunne opleve nogle af de stærke, kendte kvinder, vi har haft på forsiden de seneste år, og det synes jeg er en skøn fornyelse af Guldknappen,” fortæller Rikke Dal Støttrup.

Glæd dig til at opleve Natasha Al-Hariri, Gun-Britt Zeller, Katrine Engberg, Caroline Fleming, Natasja Crone, Ritt Bjerregaard, Mia Wagner og Jeanette Ottesen på runway’en!

Jubilæumsfesten afholdes den 2. oktober fra klokken 14:00.

Du kan se hele programmet, læse mere om de nominerede til Guldknappen og ikke mindst sikre dig en billet her!

Se, hvad vi ellers skriver om: ALT for damernes kvindepris og Guldknap

610x200_woordy_knap2.jpeg