Ærlige Cecilie Beck: "Jeg vil ikke havne i den store ulykkelige kærlighed”
SPONSORERET indhold

Ærlige Cecilie Beck: "Jeg vil ikke havne i den store ulykkelige kærlighed”

Journalist og tv-vært Cecilie Beck har let ved at finde kærlighed til andre, men forelskelsen kan hun godt have svært ved at give sig hen til, fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Cæcilie Kallehave Jensen Foto: Klaus Sletting
27. aug. 2019 | Livsstil | Hendes Verden

Der er mange ting i det her liv, som vi ikke kan kontrollere – en af dem er kærligheden.

- Jeg har faktisk ikke så let ved at blive forelsket, hvilket nok er en måde at beskytte mig selv på. Det nytter bare ikke noget at gå og forelske sig i alle mulige. Jeg har veninder, der lider af kroniske ulykkelige forelskelser. Den slags har jeg kontrolleret mig ud af, for det er drænende, siger den populære TV 2-journalist til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Laura Drasbæk: "Kærester er skønne, men hold kæft, de tager din tid"

Det betyder ikke, at Cecilie Beck ikke ønsker at opleve bobler i maven og følelsen af at svæve på en lyserød sky igen efter hendes to skilsmisser. Det skal bare ikke være for enhver pris, for Cecilie Beck forsøger altid at lytte til sin egen mavefornemmelse.

- Det er dog ikke sådan, at jeg har planlagt ikke at blive forelsket igen. Men hvis jeg ikke kan mærke, det er gengældt, stopper jeg mig selv. Jeg vil ikke havne i den store ulykkelige kærlighed, understreger hun til Hendes Verden.

Vigtigheden af relationer

Cecilie Beck har heldigvis oplevet forelskelsen tidligere i livet, men hun har til gengæld også oplevet den smerte, som en skilsmisse har givet for både hende og ikke mindst hendes to døtre. En smerte, som dog alligevel heler med tiden, fortæller den 48-årige nyhedsvært.

- Skilsmisser gør selvfølgelig altid ondt, og i en periode mangler man som barn den ene forælder hele tiden. Men en skilsmisse behøver ikke skade børn for evigt. Jeg ved også, at mine børn ikke er kede af, at jeg er skilt fra deres far. Faktisk holder jeg jul med ham og hans nye kone. Vi er stadig gode venner.

I dag bor Cecilie Beck med sine to døtre på 17 og 22 år i en lejlighed på Vesterbro i København. Hun har børnene med eksmanden Carsten Lassen, og hun har også tidligere været gift med journalist Rasmus Tantholdt, som hun blev skilt fra i 2016.

Læs hele interviewet med Cecilie Beck i dette nummer af Hendes Verden, som netop er udkommet. Her fortæller hun om vejen til journalistikken og om tilværelsen på Vesterbro med to døtre, som begge to roder en hel del.

Anbefalet til dig