sponsoreret indhold
Find den indre ro gennem healing
SPONSORERET indhold

Find den indre ro gennem healing

Mange går rundt med en indre uro, som kan opstå, når vi ikke får bearbejdet vores oplevelser. Vi har måske for travlt, eller måske tør vi ikke mærke efter. En måde at finde balancen og slippe af med den indre uro er healing.

Foto: Getty Images
28. apr. 2021 | Livsstil

Healing kan skabe balance og frigøre vores traumer. Det kan bryde gennem til sindets afkroge og gøre det muligt at finde det, der måske er gemt væk.

Healing består af forskellige teknikker, og vi har fundet en række healer, som tilbyder forskellige metoder til at genskabe balancen.

Få den optimale balancegrevealternativ_alt_billede.jpg

I klinikken hos Hanne Eskerod Madsen er healingen en del af alle behandlinger. Healing er nemlig afbalancering af energi og muligheden for at bringe det enkelte menneske hen mod den optimale balance. Det gælder både, når Hanne healer, og når hun udfører en af de andre behandlinger, hun tilbyder.

Healing er en meget blid behandlingsform, som hjælper med at opløse blokeringer i krop og sind.
Hanne mærker ubalancer i din energi og skaber en modsatrettet energi, som opløser ubalancen.

Det kan både være fysisk og psykisk. Ofte knyttes nogle ord til healingen, i form af clairvoyante beskeder, Hanne modtager undervejs.

Giv dit liv en dybere meningmeretheBonnesen.jpg

Kan arbejde med kosmiske dimensioner berige dig i dit fysiske menneskeliv ?

Ja! Siger Merethe Bonnesen, som arbejder med kanaliseret healing og spirituel udvikling fra kosmiske dimensioner som Plejaderne og Kryon.

Vi er meget mere end vores fysiske krop, og ‘længes du efter mere’, så kan den længsel faktisk være efter kontakt med andre dimensioner og tilstande af dig selv, som du har lukket ned for.

Det er Merethe Bonnesens erfaring at du, ved at arbejde med en spirituel og energetisk tilgang, kan få kontakt med meget mere af dig selv - at du bogstavelig talt kan opdage, at din bevidsthed rummer uanede kvaliteter, dimensioner og tilstande, som kan berige dit menneskeliv og give det en dybere mening.

Merethe tilbyder online meditationer, healings-sessioner og kurser, hvor du kan få støtte og inspiration til din egen indre rejse.

Læs mere og prøv en gratis meditation på www.merethebonnesen.dk

Den Clairvoyante HealerdenClairvoyanteHealer_per_billede_artikel.jpg

Per er uddannet Reiki-healer og Clairvoyant vejleder. Han har praktiseret healing og clairvoyance gennem flere år, og det er hans store passion at hjælpe mennesker med at finde klarhed og ro. Han hjælper dig, der er fyldt af stress og tankemylder, og giver smertelindring såvel fysisk som psykisk, samt bidrager til at skabe personlig vækst hos den enkelte.

Pers behandlinger er ofte en kombination af healing og clairvoyance. Der vil være råd og vejledning undervejs med fokus på hjælp til selvhjælp og opbygning af din indre styrke.
Velkommen til Den Clairvoyante Healer.

Healing på alle planerEsther_til_alt_for_damerne.jpg

Mange mennesker har blokeringer efter traumer eller perioder med stress, sygdom mm.

Traumehealingsterapi og fysisk healing kan give en dyb forløsning og healing på alle planer.

Esther Økær er bl.a. Reikimester, Healer, Traumeterapeut og Coach. Hun udbyder kurser og sessioner indenfor Reikihealing, Soul Body Fusion, Inkahealing og QTTT Traumehealingsterapi.

Esther Økær er kendt for at møde sine kursister og klienter 100% og hjælpe dem med at opnå indre ro og føle sig som hele mennesker. Esther har 24 års erfaring som healer og terapeut samt 21 års erfaring med at undervise på Reikikurser.

Holistisk healing af hele personenFalsterhealing_bo.jpg

Bo er spirituel healer og clairvoyant medie, som tilbyder holistisk healing og rådgivning. Holistisk healing er healing af hele personen, ikke kun symptombehandling.

Klienterne er kommet af så forskellige årsager som bivirkninger ved traditionel behandling, smerter, fysiske problemer fx rygproblemer, depression, angst, stress, træthed/energiforladthed, og ikke to behandlinger har været ens.

Bo har gode erfaringer med at hjælpe mennesker med depression og/eller angst, disse problemer kræver dog et behandlingsforløb, som tilpasses individuelt.

Fysiske problemer afhjælpes/lindres ofte ved en enkelt behandling.

Bo driver også Højgård Spirituelle Center med udviklingscirkler og kurser i medieskab og healing.