Guide: Din weekendtur til modebyerne
SPONSORERET indhold

Guide: Din weekendtur til modebyerne

Her skal du bo, spise, shoppe og sippe drinks – vi har samlet vores bedste tips til de fire modebyer Milano, New York, Paris og London.

13. okt. 2016 | Livsstil | Eurowoman

Milano
Bo
Hotel Straf ligger lige bag Duomoen og de gode shoppegader. Hotellet er moderne indrettet i en minimalistisk og farverig stil.
Straf.it

Spis
En buongiorno består for det meste af kaffe, croissant og også gerne kage, men hos Bianco Latte kan du også få lidt frugt og en friskpresset juice. Spis frokost på Ratana uden for Milano, som er hele turen værd. Her får du det bedste fra det italienske køkken med et moderne twist. Når aftenen falder på, er Bice et sikkert valg. Sæt tænderne i traditionelle italienske retter i hyggelige omgivelser.
Biancolatte.it
Ratana.it
Bicemilano.it

Shop
I Guccis flagskibsbutik kan du, som det eneste sted i verden, designe din helt egen Dionysus-taske. Slå dig løs mellem slanger, lyn og bier på 5-7 Via Montenapoleone.

Design din helt egen taske i Guccis ikoniske butik i Milano

Oplev
Hvis der er én ting, du bliver nødt til at nå i Milano, er det et besøg på Fondazione Prada, hvor du kan tilbringe timer blandt moderne kunst og installationer.
Fondazioneprada.org

Midtimellem
Gelato, gelato, gelato og mindst en om dagen. De fås ikke bedre andre steder i verden end i Italien. I den historiske arkade Galleria Vittorio Emanuele II bag ved Duomoen finder du en af de bedste i byen.

Drinks
Når du har oset rundt på Fondazione Prada, må du over på Pradas gennemtjekkede og næsten spiselige Bar Luce, designet af filminstruktøren Wes Anderson, og tanke op med
en Aperol og snacks.
Fondazioneprada.org

LÆS OGSÅ: Her er Pernille Teisbæks bedste tips til Paris

New York
Bo
I hjertet af SoHo på det hippe boutiquehotel 11 Howard Hotel, hvis 211 værelser alle er designet af danske Space Copenhagen. Booker du dit værelse direkte på hjemmesiden, donerer hotellet et beløb til velgørenhed.
11howard.com

Sov lækkert, lyst og blødt på 11 Howard Hotel, som er designet af danske Space Copenhagen

Spis
Tag på Prune, og plej tømmermændene med byens bedste bloody mary. Nyd en frokost i West Village på den hyggelige café Buvette, der serverer enkle salater og en fantastisk croque madame, og slut dagen af med en middag på Claus Meyers nyåbnede restaurant Agern på Grand Central Station, som serverer mad af årstidens bedste råvarer.
Prunerestaurant.com
Buvette.com
Agernrestaurant.com

Shop
Slå vejen forbi Olsen-søstrene Mary-Kate og Ashleys første The Row-butik i New York, som er indrettet som et hjem med kvindernes ualmindelig gode smag.
Therow.com

Oplev
Tag en tur til Queens, og oplev det fantastiske Noguchi Museum, hvor den japansk-amerikanske skulptør Isamu Noguchis værker er udstillet. Brug et par timer indenfor, udenfor i haven og i butikken, hvor du kan shoppe bøger, print og papirlamper.
Noguchi.org

Midtimellem
Hent en kaffe hos Bubbys i Tribeca, og gå en tur på New Yorks High Line, der løber hele vejen til West 34th St.
Bubbys.com

Drinks
Tag på det stemningsfulde The Bowery Hotel, og nyd en cocktail i pejsestuen eller i hotellets hyggelige gårdhave.
Theboweryhotel.com

LÆS OGSÅ: Derfor hedder modens nye hovedstad: Los Angeles

Paris
Bo
Når turen går til hjerternes by Paris, er et af vores foretrukne hoteller Hotel Amour. Det lille boutiquehotel i Pigalle har 20 unikke værelser indrettet i personlig stil.
Hotelamourparis.fr

Gennemfør turen til kærlighedens by på det lille charmerende Hotel Amour

Spis
Start dagen med en brunch på Paper Boy, hvor du får stillet sulten med hjemmebagt brød med peanutbutter og pocheret æg. Befinder du dig i Marais, er falafel et must, og du finder den bedste på L'As, 34 Rue des Rosiers, hvor køen snor sig ud på gaden, men bare rolig, det går hurtigt. Slut dagen af med en lynstegt tatar med et asiatisk twist på Le Petit Marché, 9 Rue de Béarn, som er lillebror til klassikeren Chez Janou.
Paperboyparis.com

Hjemmebagt brød med peanutbutter og pocheret æg er bl.a. på menukortet hos Paperboy i Paris

Shop
Vi kan ikke tage til Paris uden at lægge vejen forbi yndlingsbutikken The Broken Arm med mærker som Vetements, Jacquemus, Loewe og Lemaire. De har også en hyggelig økologisk café ved siden af, hvor man kan sidde i solen.
The-broken-arm.com

Oplev
Tag på udflugt til Bologne-skoven, hvor det smukke Fondation Louis Vuitton for moderne kunst åbnede i 2014, tegnet af arkitekten Frank Gehry. Her kan du snildt tilbringe en hel dag blandt kunstværkerne, i museets butik eller deres tilhørende restaurant Le Frank, som drives af den franske Michelin-kok Jean-Louis Nomicos.
Fondationlouisvuitton.fr

Midtimellem
Når benene føles tunge, kan du nyde en café crème på Holiday Magazines nyåbnede café. Og er du småsulten, serveres desuden mad fra kl. 8.30 til 22.
Holiday-magazine.com

Drinks
På Le Maryceleste i Marais får du både drinks, god mad og feststemning, og vil du ud og svinge hofterne, er klubben La Mano stedet i Paris lige nu.
Lemaryceleste.com
Lamano.paris

LÆS OGSÅ: Kom med til Oh Lands New York

London
Bo
Listen over hoteller, vi gerne vil bo på i London, er lang. Number Sixteen i Kensington er indrettet i moderne engelsk stil, og så ligger det perfekt i gåafstand til Royal Albert Hall, Natural History Museum og Victoria & Albert Museum.
Firmdalehotels.com

Spis
Start dagen med en brunch på fashionable The Ivy Chelsea Garden, hvor du kan sidde i den smukke gårdhave. Husk at bestille bord. Chiltern Firehouse er både hotel og restaurant og har i et par år været the place to be. Spis en frokost i den hyggelige restaurant, og udnyt muligheden for en god omgang people watching. Er du til old school britisk atmosfære og italiensk på menuen, så bestil bord på Daphne's.
Theivychelseagarden.com
Chilternfirehouse.com
Daphnes-restaurant.co.uk

Spis velsmagende og mættende morgenmad i gårdhaven hos The Ivy Chelsea Garden, næste gang du er i London

Shop
Dover Street Market har samlet alt fra Gucci og J.W. Anderson til Ellery, spredt ud på tre etager og med en cool café på toppen.
Doverstreetmarket.com

Oplev
The Rolling Stones-udstillingen på Saatchi Gallery løber til 4. september, men hvis du ikke kan nå den, kan du være sikker på, at også den næste udstilling er besøget værd.
Saatchigallery.com

Midtimellem
High tea er obligatorisk, når du besøger London, og vi kan varmt anbefale serveringen på Hotel Claridge's.
Claridges.co.uk

Drinks
Drik en cocktail eller en øl efter en lang dag i the streets of London hos Coco Momo.
Foodandfuel.co.uk

LÆS OGSÅ: "Der er så meget, man kan købe i Marokko, og en hovedregel er altid at bestille 20 kg ekstra bagage med hjem"

LÆS OGSÅ: Uanset om du leder efter en biks, der kun sælger paraplyer, mekanisk legetøj eller tørrede blomster, findes det i Paris

LÆS OGSÅ: 9 ting du skal opleve på weekend i Amsterdam