Michael Robak

Michael Robak om mænd, der ikke er klar til et forhold

Kære Robak: “Aftalen var “kun sex” - nu har jeg fået følelser for ham”

Jeg har fået følelser for min flirt, hvad gør jeg, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra ­Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Kære Robak,
Jeg er kvinde, 46 år og alenemor med to halvstore børn. For et par år siden begyndte jeg via Facebook at have lidt kontakt til en af børnenes nye lærere, der ­ligesom jeg er skilt. For en måned siden gik korrespondancerne over i mere direkte dialog om skilsmisse, parforhold, voksentid og sex. Vi gav begge udtryk for, at vi savner intimiteten, nærheden og sex, men ikke et egentligt parforhold. Vi ­aftalte at mødes hjemme hos ham til hyggelig snak over et glas vin – det ­endte med, at vi havde den skønneste sex. Efterfølgende har vi gentaget "successen" et par gange. Jeg har hele tiden haft et ­afslappet forhold til ovenstående forløb, men nu oplever jeg følelser for ham, som ­ikke var en del af "­aftalen". Han ­ønsker ikke et fast ­parforhold, men ­samtidig ­sender han ­beskeder som i den grad står i skærende kontrast til det budskab. Jeg ­føler mig splittet mellem vores "­aftale" og det faktum, at han fastholder, at ­vores ­kontakt skal være hemmelig − blandt andet fordi han stadig er ­mine børns lærer.
Lige nu er jeg mest stemt for at droppe det hele, fordi hemmelighedskræmmeriet tærer mere og mere på mig, men jeg nyder også vores tid, når vi endelig er ­sammen. Et godt, velmenende og mandigt råd ønskes.
Mange hilsner Den følelsessplittede.

Kære Følelsessplittede,
Du beder om et godt, velmenende og mandigt råd, så det får du.
Først det mandige: Du har været single i årevis og får nu "den skønneste sex," så hvorfor ikke fortsætte? God sex kan man ikke få nok af. Slet ikke, hvis man har været single i årevis. Luk øjnene, og knald videre!
Det gode råd: Lyt efter! Når han siger, at han kun er til uforpligtende sex, mener han det. Skolelæreren er kommet ud af et overskyet ægteskab og nyder nu livet i fulde drag. Han har fået sin frihed og vil helst høre lyden af trusser, der fjerlet falder ned på køkkengulvet. Kirkeklokker og brudevals er hans værste mareridt.
Til sidst det velmente råd: Mærk efter, og pas på dig selv! Hvis du kan "nøjes" med sex og dejlige beskeder, så behold ham. Hvis du vil have fælles tandkrus og paraftener under plaiden, så glem det. Han kommer til at knuse dit hjerte, hvis du insisterer på et rigtigt forhold.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min veninde holder sin flirt for nar”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Hvordan gør jeg ham klar til at få børn med mig?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Hvordan møder jeg en sød fyr, som ikke kun er interesseret i sex?”

Skriv til Robak

Har du brug for en mands blik på en udfordring i dit liv, så skriv til brevkassen. Robak giver gode råd om dagligdagens dilemmaer og svarer på store og små spørgsmål om børn, kærlighed, parforhold, arbejdsliv og andet, du går og tumler med.

Skriv til Michael Robak på brevkassen@altfordamerne.dk

Alle breve bliver anonymiseret.

Michael Robak

Michael Robak er 47 år og har en datter på 12 og en søn på 20 år. Han er skilt og har en kæreste. Robak er vært på TV 2-programmet Go'morgen Danmark, forfatter og foredragsholder. Tidligere klummeskribent på ALT for damerne, hvor hans tankevækkende klummer altid blev delt, rost og diskuteret på Facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Parforhold og Michael Robak