Foto: Petra Kleis Jeg kan mærke, hvor meget jeg har brug for familielivet, siger Ankerstjerne til magasinet Vores Børn

Ankerstjerne fra X Factor: ”Min babyboble er federe end alt andet i mit liv”

For to måneder siden blev Lars Ankerstjerne far, og det ændrede hans liv og hans prioriteter fuldstændigt. Nu handler det om at nyde babyboblen og familielivet - og det er ifølge X Factor-dommeren så meget federe end alt andet her i livet.

I aften kl. 20 på TV2 kan vi se Lars Ankerstjernes debut som X Factor-dommer – og ikke mindst som tv-personlighed. Han har indtil nu ellers været bedst kendt i de inderste kredse i musikbranchen, hvor han har stået bag mange af de allerstørste talenter og hits herhjemme – både som sangskriver, producer og sanger.

Så – for to måneder siden – skete der noget banebrydende i hans liv. Og nej, det var ikke tjansen som dommer i Danmarks største talentshow – men derimod det at kunne kalde sig for far. Midt i en uges pause fra optagelserne til X Factor fødte hans kæreste, Lise, nemlig parrets første barn, datteren Leona.

– Allerede mens Leona blev født, tænkte jeg: Far skal ud at lave penge! Jeg er en provider-type, og jeg kan bare mærke, hvor vigtigt det er for mig at skabe nogle gode rammer om hendes liv. Jeg tænker 17 år ud i fremtiden: Hvad nu, hvis hun skal gå på en bestemt skole eller har brug for behandling på et privathospital? Det skal der være råd til, fortæller Lars Ankerstjerne i et større interview til magasinet Vores Børn. 

Babyboble og X Factor

Livet som far har gjort noget ved ham som menneske, og selv om det ikke skal handle om skaffe valuta til et liv i luksusklassen, så skal der være styr på sagerne. Der skal være en tryghed, og den var ikke nødvendigvis vigtig, inden Ankerstjerne kunne kalde sig for far.

– Jeg kan mærke, hvor meget jeg har brug for familielivet. Også i forhold til at være forretningsmand, performer, entertainer. At komme hjem i denne her babyboble er så meget federe end alt andet i mit liv, siger han i interviewet til Vores Børn.

- Det giver et perspektiv, også i forhold til X Factor. Jeg tror hurtigt, man kan lade sig rive med af cirkusset, så det kommer til at fylde hele tilværelsen. Men nu ved jeg, at der er noget, der er så meget større. Jeg har også fået en arbejdsmæssig ro, for når noget kan være så vigtigt, hvad er der så at være nervøs for?, spørger Ankerstjerne i interviewet.

Læs hele interviewet i det nyeste nummer af Vores Børn, der er på gaden nu.

Om Ankerstjerne

Lars Ankerstjerne Christensen, 34 år, sangskriver og producer under kunstnernavnet Ankerstjerne.
Aktuel som dommer i X Factor.

  • Privat er han kæreste med skuespiller Lise Koefoed, 32 år. Sammen har de datteren Leona på to måneder.
  • Han er en af dansk musiks mest succesfulde sangskrivere og producere og har blandt andet været sangskriver og producer på Rasmus Seebachs fem rekordsælgende album sammen med Nicolai og Rasmus Seebach.
  • Har desuden været med til at skrive og co-producere to af Burhan G’s multiplatinsælgende albums.
  • Som soloartist har Ankerstjerne solgt platin og haft succes med hits som Tag hvad du vil, Mit navn i lys, 1000 år, Lille Hjerte feat. Shaka Loveless og Nattog.
  • Ankerstjerne var den mest spillede komponist på dansk radio tre år i træk (2013, 2014 og 2015) og har vundet priser for Årets sangskriver og Årets nye navn.
Se, hvad vi ellers skriver om: X Factor, Interview og Far