Sommerdrømme 4 sæson
SPONSORERET indhold

’Sommerdrømme’ er tilbage: Mød deltagerne lige her

Fire par dyster igen mod hinanden om et helt nyt sommerhus, når 'Sommerdrømme' 2023 ruller over skærmen - denne gang på idylliske Nordfyn og med en ny vært. Mød deltagerne her.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Lars E. Andreasen/TV 2
01. mar. 2023 | Bolig | ALT.dk

Du kan herunder møde de otte deltagere i den fjerde udgave af TV 2s populære boligprogram ’Sommerdrømme’.

For hvem er de fire par, der i år kæmper mod hinanden om at have hænderne bedst skruet på OG i at besidde sjove og kreative idéer i deres indretning?

Den ny sæson af det populære boligprogram har premiere online på TV 2 PLAY allerede onsdag 1. marts, og det ruller over skærmen på TV 2 onsdag 8. marts.

Bliv klogere på årets otte deltagere efter videoen...

De fire par har i den nye sæson 300.000 kroner til at forvandle et tomt og nybygget sommerhus til en færdig sommerdrøm med masser af personlighed. 

Stedet for det hele er på idylliske Nordfyn, og som noget nyt er Lene Beier vært.

Sommerdrømme 2023 dommere vært.jpgCamilla Kjems og Patrick Bentsen sammen med vært Lene Beier. (Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2)

Også blandt de to dommere er der et nyt ansigt, da indretningsekspert Camilla Kjems nu får følgeskab af tømrermester Patrick Bentsen, når de sammen hver uge skal bedømme de enkelte rum. Det par, der har lavet det bedste og mest personlige rum, vinder ugeopgaven og 10.000 kroner til at shoppe for i "Skuret".

I finalen er det både 100 lokale beboere og de to dommere, der i sidste ende kårer det endelige vinderpar af 'Sommerdrømme' 2023.

Og ja, her kan et af de fire par vinde det drømmesommerhus, de netop har bygget op.

Mød de fire par i 'Sommerdrømme' 2023: 

Sommerdrømme 2023 Steffen og Jeppe.jpgDe to gode venner Steffen og Jeppe. (Foto: Mikael Rieck/TV 2) 

Steffen og Jeppe - barndomsvenner

De mødte hinanden i folkeskolen, og lige siden har den 28-årige Steffen og den 28-årige Jeppe været gode venner med en masse fælles træk. De arbejder eksempelvis i dag begge som skolelærere, og i fritiden holde de af at dyrke aktiviteter som crossfit, golf og fodbold. Og så har de en fælles passion for udeliv, design og madlavning.

De har tilmeldt sig Sommerdrømme, fordi de har en stor drøm om et fælles sommerhus, som de kan dele med venner og senere med fremtidige familier.

Hvad er deres boligstil: De to barndomsvenner har fokus på at skabe et sommerhus, som udstråler personlighed, glæde og modige valg. De går efter at lave hjemmedesignede og -byggede møbler, som de gerne kombinerer med mønstrede stoffer og farvestrålende fliser. De går ind for genbrug og funktionalitet.

Erfaring? Jeppe har renoveret sin egen lejlighed og er blevet oplært i diverse håndværk af sin far. Steffen kan håndtere en boremaskine og en fukssvans. Og begge har de hjulpet deres forældre med at renovere huse. Når det kommer til farvevalg, er det Jeppe, der går forrest, da Steffen er farveblind.

Sommerdrømme 2023 Kien og Clara far og datter.jpgKien og Clara er far og datter (Foto: Mikael Rieck/TV 2)

Kien og Clara - far og datter

Den 47-årige Kien arbejder som it-manager, og han deltager med sin 19-årige datter Clara, der holder et sabbatår. De nyder tiden sammen med masser af god stemning og latter. Mottoet hos Clara er, at "far fikser alt", mens Kien ser sig selv som en perfektionist og arbejdshest.

De har tilmeldt sig sommerdrømme, fordi de drømmer om at få et sted, der er deres sammen - også når Clara en dag flytter hjemmefra.

Hvad er deres boligstil: Far og datter ønsker at dyrke en stil, hvor de kombinerer nordisk og asiatisk blandet med lidt farve. Kodeordene er: balance, harmoni og zen. Det skal være let at vedligeholde - og bygget ud fra den kinesiske filosofi: træ, ild, jord, vand og metal. Bæredygtighed og genbrug er også vigtigt for dem.

Erfaring? Kien har renoveret en del på sit eget hus, mens Claras styrke ligger i det kreative og indretningsmæssige.

Sommerdrømme 2023 Maria og Martin kærester.jpgKæresteparret Maria og Martin (Foto: Lars E. Andreasen/TV 2)

Maria og Martin - kærester

Gennem en fælles passion for musik mødte den i dag 40-årige Maria og 47-årige Martin hinanden for fem år siden i et band, hvor Maria sang kor. I dag danner de par i privaten også, og de bor i et rækkehus med deres i alt fire børn. Martin er uddannet elektriker og har et firma, der sælger lamper til elektrikere. Han er far til to piger på 16 og 20 år. Maria arbejder som kultur- og fritidsformidler og er mor til to piger på 9 og 12 år.

Parret har tilmeldt sig Sommerdrømme, fordi de ønsker sig et sommerhus med plads til deres fire børn - et sted, hvor de kan tage væk og fordybe sig i musikken.

Hvad er deres boligstil: Stilen er diner/rockabilly fra 50'erne og 60'erne med neonskilte og Hawaii-blomster.

Erfaring? Martin har tidligere bygget hus med sin ekskone, og parret har sammen sat deres rækkehus i stand og indrettet det i rockabilly-stilen.

Sommerdrømme 2023 Katrine og Rasmus nabo venner.jpgKatrine og Rasmus er både naboer og gode venner (Foto: Lars E. Andreasen/TV 2)

Katrine og Rasmus - naboer og venner

I Aarhus finder vi til daglig de to naboer - og også gode venner - den 27-årige Katrine og den 26-årige Rasmus. Katrine arbejder som grafisk designer og er uddannet fotograf, mens Rasmus er restaurantchef.

De har tilmeldt sig Sommerdrømme, fordi de ønsker sig et sted, hvor de kan koble af, og hvor de kan samle venner og familie.

Hvad er deres boligstil: De to unge venner drømmer om en stil, der mixer "farmors kolonihavehus" med afrikansk kultur og "Nørrebro-hipster". Hvor Rasmus mest er til rene linjer, tilfører Katrine stærke farver og mange ting til deres til.

Erfaring? Rasmus kommer fra en håndværkerfamilie. Katrine er vant til at bygge sammen med sin familie.

Anbefalet til dig