-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Fiskesuppe med jordskok
Denne fiskesuppe ser rigtig flot ud og egner sig fint som gæstemad. Den kan eventuelt deles til 2 personer som forret, og så kan der serveres en hovedret med 85 g kød og 175 g grønsager.
Ingredienser
- 120 g torsk eller anden hvid fisk
- 50 g blåmuslinger (vægt uden skal)
- 125 g jordskok
- 25 g skalotteløg
- 50 g selleri
- 50 g gulerod
- 4 dl vand
- 3 tsk fiskebouillon
- 1 lille bundt dild
- 1 fed hvidløg
- lidt safran (kan erstattes af gurkemeje)
- salt & peber
- eventuelt 25 g DDV yoghurt
- dildkviste
- Skær grønsagerne i bittesmå tern og kog dem møre i vand tilsat bouillon, dild, hvidløg og safran.
- Kog stænglerne af dilden med (fjernes efter kogning).
- Skær torsken i store tern og damp dem og muslingerne hver for sig. Fisk og muslinger lægges i suppen, der smages til og eventuelt rundes af med en klat DDV yoghurt. Pynt med friske dildkviste.