-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Flutes med fuldkorn
Her får du en opskrift på lækre hjemmebagte fuldkornsflutes. Det perfekte tilbehør til fx salat eller lasagne.
(4 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Hævetid: 2 timer
- Bagetid: 18 min.
- Fryse-egnede
- Ingredienser:
- 6 dl vand (lunkent)
- 125 g groft rugmel
- 10 g gær
- 1 spsk groft salt
- 250 g fuldkornshvedemel
- ca. 300 g hvedemel (gerne pizzamel)
- Rør vand, rugmel oggær sammen i en skålog lad det stå på køkkenbordeti 1 times tid.
- Rør dejen igennem ogtilsæt salt, fuldkornsmelog hvedemel– hold lidt af hvedemelettilbage. Rør dejengodt igennem med entræske eller på maskineog lad den hæve tildækketi 1 times tid.
- Vend dejen ud på etmeldrysset bord ogtræk kanterne ind modmidten, indtil dejen føleselastisk. Del dejeni 4 stykker og tril demtil lange pølser. Lægdem på 1-2 bagepladermed bagepapir og laddem hæve tildækket i1 times tid.
- Varm ovnen op til 250grader varmluft (275grader alm. ovnvarme).Rids brødene med enskarp kniv og bag demi 15-18 min. – det skallyde hult, når man bankerpå dem. Lad demafkøle på en rist.