-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Gin- og enebærmarinerede sild
Intet frokostbord uden sild. Her i en variant der er gin- og enebærmarineret.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Udvanding: ca. 24 timer
- Trækketid:
- 2 døgn
- 2 spegesild (4 udvandede sildefileter eller ca. 300 g gammeldags modnede islandske sildefilter)
- Ginlage:
- 2 dl citronsaft
- 1 tsk hele enebær
- 100 g rørsukker
- 1 dl gin
- 1 porre (fintsnittet)
- Tilbehør: rugbrød og smør
- Udvand saltede sildefileter i vand, til det er klart, evt. i flere hold koldt vand – eller afdryp de marinerede sild.
- Ginlage: Kog citronsaft, enebær og rørsukker, til det er opløst.
- Lad lagen køle af og tilsæt gin og fintsnittet porre.
- Skær sildene i mindre stykker. Læg dem i lagen og kom dem i køleskabet to døgn.
- Lad lagen dryppe af sildene.
- Servér med godt rugbrød.