-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Gulerodsflute med frisk timian
Et saftigt og dejligt brød, som smager både sødt og krydret af gulerod og den friske timian. Perfekt til en varm skål vintersuppe.
3
Ingredienser
- 25 g smeltet smør
- 2 ½ dl mælk
- 2 ½ dl vand
- 40 g gær
- 2 spsk honning
- 1 spsk salt
- ca. 2 spsk hakket frisk timian
- 4 dl revne gulerødder
- 4 dl fuldkornsmel, f.eks grahamsmel
- ca. 9 dl hvedemel
Sådan laver du gulerodsflutes
- Smelt smørret og bland det i mælken og vandet. Rør gæren ud i væsken og tilsæt honning, salt, timian, gulerødder og grahamsmel. Bland grundigt og lad dejen stå et kvarter, så det grove mel kan stå og suge væsken. På den måde er det nemmere ikke komme til at overdosere hvedemelet i sidste ende. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, og ælt dejen grundigt til den er glat og smidig. Lad den hæve under et fugtigt klæde i 1- 1 ½ time. Form dejen til flutes og lad dem efterhæve et kvarter. Bag flutene ved 225 grader i ca. 20 min.
- Tjek at de er færdige ved at banke let i bunden på dem. Lyder de hule, er de færdige. Lad dem køle let ned på en rist, før de spises.