-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Krydret lam med linsesalat
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- Spyd:
- 500 g lammetykstegsfilet
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- 1/2 tsk stødt koriander
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- Linsesalat:
- 250 g sorte linser
- 2 rødløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1-2 granatæbler
- 30 g valnøddekerner
- 150 g oliven, gerne en blanding af grønne og sorte
- 1 bdt hakket persille
- Servér til:
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Skær lammekødet i tern og vend det i en marinade af spidskommen, paprika, koriander, olivenolie, salt og peber. Fordel kødet på fire spyd og lad det trække, mens du laver salaten.
- Kog linserne i letsaltet vand i ca. 20 min. og skyl godt i koldt vand.
- Skær rødløgene i tynde skiver og bland med linser, olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Halver granatæblet og pil kernerne ud.
- Hak valnødderne og kom dem i salaten sammen med granatæblekerner, oliven og persille.
- Steg spyddene ca. 4 min. på hver side ved god varme.
- Servér med salat samt groft brød.