-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Kulmule med jordskokmos
Vælg gerne store jordskokker til mosen. De er nemmere at rengøre. Opskrift af Louisa Lorang.
4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Mos:
- 1 kg jordskokker
- ½ kg bagekartofler
- 3 spsk olivenolie
- salt
- 2 håndfulde dild, hakket
- Fisk og topping:
- 600-800 g kulmule med skind
- olivenolie
- salt
- 100 g ristede hasselnødder
- 1-2 håndfulde dild
- Tilbehør:
- citronbåde
- salat
- Mos: Skrub jordskokkerne (skræl dem, hvis nødvendigt), og skræl kartoflerne. Skær begge dele i grove stykker, og kog dem i usaltet vand, til de er helt møre. Dræn vandet fra, dryp dem godt af, og mos dem helt rustikt med et piskeris.
- Smag til med olivenolie, salt og hakket dild.
- Fisk: Tjek kulmulen for skæl. Vend fileten, og skær evt. de små rygben ud. Rids fisken let med en skarp kniv, og del den i 8 flotte stykker.
- Steg fisken i lidt olie på en stor, varm pande (gerne slip-let). Skru ned til middelvarme, og lad fisken stege, til den er næsten gennemstegt. Tag panden af varmen, vend fisken, og steg den færdig på eftervarmen. Krydr med salt.
- Topping: Vend nødder med dild. Anret fisken oven på mosen, og top med dild og nødder. Server straks med citron og en salat til.