-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Marengs med rabarber og mynteskum
Servér en sprød marengskage med sødt og syrligt mynteskum og rabarbar på toppen. Nyd den til en kop kaffe eller et glas sød dessertvin.
10-12 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bage/kogetid: 1 time
- Ikke fryse-egnet
- Marengsbund:
- 3 æggehvider
- ½ dl vand
- 175 g sukker (125 g + 50 g)
- 2 tsk citronsaft
- Fyld:
- 200 g rabarberstilke
- (uden blade)
- 50 g sukker
- 1 dl vand
- Mynteskum:
- 2½ dl piskefløde (flødeskum)
- ca. 2 spsk flormelis
- ca. 2 tsk citronsaft
- 10-15 blade schweizisk
- mynte (finthakkede)
- Marengsbund:
- Kog vand og 125 g sukker, til temperaturen er 120 grader (benyt termometer), eller til der dannes seje bobler. Pisk æggehviderne stive med 50 g sukker og citronsaft. Hæld den varme sukkerlage i og pisk for fuld kraft, til skummet er koldt.
- Tegn en cirkel (24 cm i diameter) på bagepapir med blyant. Smør dejen på bagsiden af papiret og bag den ca. 1 time ved 100 grader. Lad marengsbunden afkøle på en bagerist.
- Fyld:
- Skær bladene af rabarberne. Skyl rabarberstilkene og skær dem ud i små tern eller stykker. Kog sukker og vand til sukkerlage og vend rabarberne i.
- Bring i kog, sluk straks og lad rabarberne trække i lagen – de må gerne have bid. Afkøl rabarberne.
- Mynteskum:
- Smag flødeskum til med flormelis, citronsaft og mynte. Fordél det på marengsbunden lige før servering.
- Kom afdryppede rabarberstykker på toppen.