dip til grillmadsen
SPONSORERET indhold

3 x dip & salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækkert tilbehør til grillmaden. Her laver vi hot dip med chili, en lækker avocado dip og en skøn grøn sauce a la tartare. Perfekt til at peppe grillmaden op - få opskrifterne her:

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
22. maj. 2018 | Opskrift | Fit living
Dip & salsa til 4 personer

Ingredienser

Yoghurt-avokado-dip
Perfekt til fisk, skaldyr, lam & fjerkræ. 

kød af 1 moden avokado
citron- eller limesaft
1,5 dl yoghurt
1 fed knust hvidløg
3 stilke friskhakket mynte
salt, peber
1 tsk ristet spidskommen & korianderfrø

● ● ● Energi pr. person: 45 kcal

Hot dip med chili & paprika
God til grillede grønsager, gris & okse.

1 dl skyr
2 spsk mayonnaise
1 udkernet, finthakket chili
½ dl sweet chilisauce
½ tsk røget paprika
salt, peber

● ● ● Energi pr. person: 90 kcal

Grøn sauce a la tartare
Fin til fisk, skaldyr og grønsager.

0,5 dl skyr
0,5 dl mayonnaise
1-2 fed knust hvidløg
1 dl hakkede krydderurter, fx dild, persille, purløg, basilikum
2 spsk hakkede kapers
2-3 spsk hakkede cornichoner
salt, peber

● ● ● Energi pr. person: 55 kcal

Yoghurt-avokado-dip
Sådan gør du: 
Mos avokadokødet med lidt citron- eller limesaft. Smag til med de øvrige ingredienser, og sæt dippen koldt til servering.

Hot dip med chili 
Sådan gør du: Pisk skyr og mayonnaise sammen, og smag til med de øvrige ingredienser. Sæt dippen koldt til servering.

Grøn sauce a la tartare
Sådan gør du: Rør skyr og mayonnaise sammen, og smag godt til med alle de øvrige ingredienser. Sæt saucen koldt til servering.