Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder
Foto: Maria Sattrup Bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder

Opskrift på bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder

Bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder

4
Print

½ hokkaidogræskar befriet for kerner og skåret i mundrette bidder
saft af ½ appelsin
2 spsk olivenolie.
2 tsk gurkemeje
havsalt
1 håndfuld hakkede valnødder

Sådan gør du

Læg græskarskiverne i et ildfast fad og hæld appelsinsaft og olivenolie over. Krydr med gurkemeje og havsalt og bag ca. 30 min. på 180 grader. Hæld til sidst de hakkede valnødder over.
Servér de bagte græskar til alt slags kød og fisk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Efterårsmad, Efterår, Dansk mad, Louise Bruun, Græskar, Appelsin, Nødder og Tilbehør