Opskrift på bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder
SPONSORERET indhold

Bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
20. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ hokkaidogræskar befriet for kerner og skåret i mundrette bidder
saft af ½ appelsin
2 spsk olivenolie.
2 tsk gurkemeje
havsalt
1 håndfuld hakkede valnødder

Sådan gør du

Læg græskarskiverne i et ildfast fad og hæld appelsinsaft og olivenolie over. Krydr med gurkemeje og havsalt og bag ca. 30 min. på 180 grader. Hæld til sidst de hakkede valnødder over.
Servér de bagte græskar til alt slags kød og fisk.