Biksemad med rød peberfrugt
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken

Biksemad med rød peberfrugt - opskrift fra Hjemmet

Biksemad med rød peberfrugt

Lækker biksemad med peberfrugt.

printer Print

Arbejdstid: 20 min. (når basisgryderetten er færdig)
Stegetid: 10 min.
Fryse-egnet
ca. 1/3 basis-gryderet med svinekød og rødder uden kogelage (ca. 400 g kød og grønsager) Opskrift: Basis-gryderet med svinekød og rødder
500 g kartofler (kogte, i tern)
1 rød peberfrugt (stykker)
1 spsk olie + 1 spsk smør
evt. 2 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Tilbehør: rugbrød eller
groft hvedebrød og ketchup

  1. Steg kød, rødder, kartofler og peberfrugter gyldne i smør og olie på en slip letpande ved middel temperatur.
  2. Rør jævnligt og smag til med hvidløg, salt og peber. Servér med brød og ketchup.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Biksemad og Hovedret