Opskrift på bøf med timian, spejlæg og sprødt rugbrød
SPONSORERET indhold

Bøf med timian, spejlæg og sprødt rugbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med pesto og spejlægget på toppen bliver hakkebøffen et helt herremåltid, men spis løs med god samvittighed. Proteinerne fra kød og æg sætter godt skub i din forbrænding. Du kan bruge de grøntsager, du nu har i køleskabet i stedet for dem der står i opskriften.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
01. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1 | Total: 15 min

Ingredienser

100 g hakket kyllingkød, svinekød eller oksekød
½ tsk stødt spidskommen
10 g rugmel
10 g rugmel
1 spsk tørret timian
salt og peber
1 æg
½ rød peberfrugt
50 g sugarsnaps
1 spsk olivenolie
10 g pesto, f.eks. Løgismose eller Il fornaio
lidt lucernespirer til pynt
1 skive rugbrød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

Sådan laver du bøf

Rør kødet sammen med stødt spidskommen, salt og peber samt rugmel.

Drys med timian på begge sider.

Varm olien op på en pande og kom bøffen på.

Lad den stege ved middel varme ca 3 minutter på hver side. Tilsæt ægget til panden når du vender bøffen. Steg bøf og spejlægget færdig. Vend evt. også ægget så det får varme på begge sider.

Rist rugbrødet af flere omgange i en brødrister så det bliver godt sprødt.

Server bøffen på en tallerken. Kom ægget ovenpå. Læg dernæst crispy rugbrød ovenpå og pynt så med pesto, skriver af rød peberfrugt sugar snaps og lucerne spirer. Du kan ogå servere det grønne ved siden af bøffen.


Se også opskrift på Rugbrødssandwich med bresaola og pesto.