Broccoli-salat med radiser og avocado
SPONSORERET indhold

Broccoli-salat med radiser og avocado

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god salat, der mætter og fylder. Server til kød eller fisk.

Af: Jane Faerber Foto: Columbus Leth
18. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 broccoli
1 bundt radiser
1 moden avocado

Dressing med citron-
balsamico:
1 dl koldpresset olivenolie
1 øko-citron, skal heraf
½ citron, saft heraf
2-3 spsk citronbalsamico (eller hvid balsamico)
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Skær broccolien i små mundrette buketter. Pyt med, at de ikke er så ensartede. Læg dem i en skål, drys med lidt salt, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge i vandet i et par minutter.

Dræn vandet fra i en si og overhæld broccolibuketterne med koldt vand fra hanen. Læg dem i en skål.

Rør dressingen sammen, og vend den i broccoli-
buketterne.

Snit radiserne fint, og pynt salaten med dem. Halver avokadoen,
og fjern sten og skræl.

Skær avokadokødet i små tern, og fordel dem oven på salaten kort før servering.


PRØV OGSÅ: Grillet broccoli og blå ost og bacon

PRØV OGSÅ: Pasta-otto med broccoli

PRØV OGSÅ: Butterbeans med broccoli og solsikkekerner