broccolisuppe
SPONSORERET indhold

Broccolisuppe med spinat & kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn suppe med lækker smag, og som gør alle myter om broccoli til skamme.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
17. okt. 2017 | Opskrift | Fit living
Supper til 4 personer

Ingredienser

500 g broccoli
1 spsk. kokosolie
1 hakket løg
1 fed knust hvidløg
1 spsk rød eller grøn karrypasta
ca. ¾ liter kogende grønsagsbouillon
1 dåse kokosmælk light
125 g babyspinat
salt, peber

Servering:
lidt ekstra spinatblade
sød chili
1 dl fraiche 5%
ca. 1 dl granatæblekerner
fuldkornsbaguette

Sådan gør du:
1. Skær broccolibuketterne fra stilkene, og snit stilkene fint. Varm kokosolien i en gryde, og sauter broccolistilke, løg og hvidløg, uden de tager farve. Tilsæt karrypasta efter ønsket styrke, og svits den med.

2. Hæld grønsagsbouillon i gryden, og bring den til kogepunktet. Læg broccolibuketterne i, og lad dem snurre møre.

3. Tilsæt kokosmælk samt spinatblade, og kog videre nogle minutter, til spinaten er faldet sammen. Blend og smag suppen til.

4. Server suppen med lidt ekstra spinat og sød chili på toppen samt fraiche, granatæblekerner og lun fuldkornsbaguette.

Tip! Vil du have ekstra tryk på smagen, så bland hakket ingefær i suppen.

Energi pr. person: 480 kcal, fedt 30%, protein 18%, kulhydrat 52%