SPONSORERET indhold
Couscoussalat med små kødspid
En farvestrålende tallerken med gode og spicy elementer.
4
Ingredienser
1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl kogende vand
citronsaft
2-3 fed knust hvidløg
1 spsk olivenolie
1 bdt. af hver: hakket persille, mynte og koriander
1 udkernet, hakket agurk
1 udkernet, snittet chili
100 g granatæblekerner
salt, peber
50 g mandler
lidt tandoorikrydderi
Kødspid:
350 g skinke- eller lammesmåkød
1 spsk ahornsirup
1 spsk soja
1 tsk olivenolie
salt, peber
Sådan gør du:
- Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende vand over, og lad grynene trække, til de har opsuget al væden.
- Rør couscoussen løs med en gaffel, og smag til med alle de øvrige ingredienser.
- Rist mandlerne med lidt tandoorikrydderi på en tør pande, og vend dem i salaten.
- Kom kødet i en skål, vend det med sirup, soja og olie samt lidt salt og peber.
- Sæt kødstykkerne på små spid, der steges gyldne i en stor pande i 6-8 minutter og anrettes med salaten.
Energi pr. person: 400 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%