suppe
SPONSORERET indhold

Cremet blomkålssuppe med kammuslinger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super lækker og ikke mindst nem blomkålssuppe.

Af: Lone Helleskov og Christina Bille Nielsen Foto: Jesper Glyrskov
24. okt. 2011 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 stort blomkålshoved, ca. 800 g
6 dl bouillon
4 dl mini- eller letmælk
salt og peber
300 g kammuslinger
4 små træspyd
2 spsk raps- eller olivenolie
1-2 spsk frisk citronsaft

Tilbehør:
1 håndfuld frisk kørvel eller persille
4 skiver groft hvedebrød

Sådan gør du:

Skær blomkålen i store stykker og kom dem i en gryde med bouillon og mælk. Kog kålen, til den er helt mør. Blend suppe og kål til en fin og ensartet puré. Smag den til med salt og peber.

Træk kammuslingerne på små træspyd og pensl dem med olie. Steg dem på en varm grill eller grillpande, ca. 2-3 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen. Krydr med salt og peber, og
dryp med lidt citronsaft.


Server suppen med de grillede kammuslinger, et drys grofthakket kørvel eller persille og groft brød.


Energi pr. person: 400 kcal.