Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på peking kylling i rispandekager med agurk-myntesalat
Foto: Line Thit Klein Peking kylling i rispandekager med agurk-myntesalat

Opskrift på peking kylling i rispandekager med agurk-myntesalat

Peking kylling i rispandekager med agurk-myntesalat

Hvem elsker ikke kyllingelår - især når de har marineret natten over.

plate 4
printer Print

Marinering af lår:
2 store kyllingelår (over- og underlår)
1 dl hoisinsauce (fås i de fleste supermarkeder)

16 rispandekager (fås i velassorterede supermarkeder og kinesiske/thailandske specialbutikker – alternativt kan du bruge rå hvidkålsblade)
1/2 glas hoisinsauce

Salat:
100 g sprød grøn salat
2 agurker
1 lille bundt mynte
2 forårsløg i tynde ringe
100 g rosiner
3 spsk olivenolie

Sådan laver du kyllingebryst

Marinering af kylling:
Smør kyllingelårene ind i hoisinsauce og kom dem i en plasticpose. Læg plasticposen i køleskabet til næste dag.

Kom de marinerede lår i en lille bradepande og steg dem i ovnen i 45 min ved 225 grader.

Snit salat, agurker og mynte groft. Bland sammen med rosiner og forårsløg og vend med olivenolie.

Opblød rispandekagerne i koldt vand nogle minutter. Smør pandekagerne med hoisonsauce og top dem med kyllingekød plukket fra benene. Rul sammen og spis sammen med salaten.

Se også opskrift på Kyllingebryst med kål og karryolie.

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter.


Nøgleord til denne opskrift: kylling, pekingkylling, rispandekager, salat, mynte, opskrift.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund mad, Pandekager, Kylling, Kinesisk mad og Hovedret