Opskrift på kyllingebryst med kål og karryolie
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst med kål og karryolie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mørt og saftigt kyllingebryst med karryolie og kål, hvor du kan bruge løs af det, der er i sæson.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
29. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

To kyllingebryster med skind
salt og peber
1 kg kål, gerne forskellige slags

Karryolie:
2 løg, grofthakket
100 g mandler, grofthakket
2 spsk god karry
2 dl olivenolie
1 æble i små tern
lidt salt
persilleblade

Sådan laver du kyllingebryst

Gnid kyllingebrysterne godt med salt og peber på begge sider og steg dem sprøde på skindet. Når brysterne er næsten færdigstegte, vendes de og steges færdig i yderligere 2-3 min. Læg dem til at hvile et lunt sted.

Skær kålen i mindre stykker og damp stykkerne møre i vand med lidt salt.

Karryolie: Kom lidt olie samt løg og mandler på panden og rist til løgene er bløde. Tilsæt karryen og rør godt rundt. Tag panden af varmen og tilsæt æbletern og resten af olien. Smag til med salt.

Se også opskrift på Pekingkylling i rispandekager.