Opskrift på kyllingebryst med kål og karryolie

Foto: Line Thit Klein Kyllingebryst med kål og karryolie

Opskrift på kyllingebryst med kål og karryolie

Kyllingebryst med kål og karryolie

Mørt og saftigt kyllingebryst med karryolie og kål, hvor du kan bruge løs af det, der er i sæson.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

To kyllingebryster med skind
salt og peber
1 kg kål, gerne forskellige slags

Karryolie:
2 løg, grofthakket
100 g mandler, grofthakket
2 spsk god karry
2 dl olivenolie
1 æble i små tern
lidt salt
persilleblade

Sådan laver du kyllingebryst

Gnid kyllingebrysterne godt med salt og peber på begge sider og steg dem sprøde på skindet. Når brysterne er næsten færdigstegte, vendes de og steges færdig i yderligere 2-3 min. Læg dem til at hvile et lunt sted.

Skær kålen i mindre stykker og damp stykkerne møre i vand med lidt salt.

Karryolie: Kom lidt olie samt løg og mandler på panden og rist til løgene er bløde. Tilsæt karryen og rør godt rundt. Tag panden af varmen og tilsæt æbletern og resten af olien. Smag til med salt.

Se også opskrift på Pekingkylling i rispandekager.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Kylling, Dansk mad og Hovedret