Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø
SPONSORERET indhold

Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregard
22. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g hvidkål
1 fennikel
1 appelsin eller blodgrape
1 håndfuld frisk koriander

3 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
1 knsp karry
salt og peber
1 lime, saften heraf

6 tørrede abrikoser i strimler
2 spsk nigellafrø, evt. tørristet

Sådan gør du

1/ Snit hvidkål og fennikel i tynde strimler. Skær appelsinen i både og derefter i mindre stykker på ca. 1 cm.

2/ Lav en salat af fennikel, kål og appelsin, og vend det med friske korianderblade.

3/ Rør olie, æbleeddike, karry, salt, peber og limesaft sammen. Vend marinaden i salaten.

4/ Snit abrikoserne i strimler, og drys dem og nigellafrø over salaten. Servér.

[185 kcal pr. person]

Tip: Spis f.eks.150-200 gram laks til denne salat.

PRØV OGSÅ: Asiatisk salat med oksekød og masser af farver