-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fiskepinde med ovnkartofler og tatar sauce
Hjemmelavede fiskepinde slår købeversionerne med så mange længder, at man faktisk ikke rigtig kan sammenligne de to ting. Og de er ganske nemme at lave.
Total:50 minutter
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 3 spsk. olivenolie
- Salt
- 600 g torsk
- 2 æg
- 1 dl rugmel
- Neutral rapsolie til stegning
- Tatar sauce
- 2 dl creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 50 g kapers
- 50 g cornichoner, fintsnittede
- 1 lille bundt basilikum, finthakket
- 1 skalotteløg, fintsnittet eller fintrevet
Sådan laver du fiskefingre:
- Skær kartoflerne i både og vend med olivenolie og salt. Sæt dem i ovnen og bag ved 225 grader i ca. ½ time. Skær fisken i tykke strimler på ca. 2x5 cm. Midt på er der et sted, hvor benene sidder, sørg for at skære udenom dem. Pisk æggene sammen og vend fiskestrimlerne heri. Vend dem efterfølgende i rasp. Steg fiskepindene gyldne i olie på en pande. Drys dem salt.
- Rør alle ingredienser til tatar saucen sammen. Smag til om den mangler lidt salt.
- Spis både fisk og kartofler med tatar sauce til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/