Opskrift på french toast med bær og ahornsirup
Foto: Line Thit Klein French toast med bær og ahornsirup

Opskrift på french toast med bær og ahornsirup

French toast med bær og ahornsirup

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

2 æg
4 dl mælk
2 tsk sukker
1 tsk kanel
500 g blandede bær, f.eks. blåbær og hindbær
2 dl ahornsirup
smør til stegning
8 skiver daggammelt franskbrød

Sådan laver du french toast

1. Pisk æg og mælk sammen med sukker og kanel. Bland bær og ahornsirup sammen, og mos nogle af bærrene ud i siruppen med en gaffel for at få lidt af frugtsaften blandet sammen med resten.

2. Smelt en klat smør i en pande. Vend hver brødskive i æggeblandingen, og steg dem i smør, ca. 2 minutter pr. side ved middel varme. Servér med bær-siruppen over.

Tip:
Næsten alle lande har opskrifter, hvor man skal bruge daggammelt brød – det er noget de fleste altid har liggende. French toast er en hurtig måde at lave en lækker morgenmad på – og få brugt dine brødrester.

 

 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Toast, Æg, Brød, Fransk mad, Morgenmad og Brunch