
Frugtmuffins
10-12 stk.
Ingredienser
- 125 g blødt smør
- 1 tsk. vaniljesukker
- 150 g sukker
- 2 æg
- 100 g hakkede hasselnødder
- 1 dl lyse rosiner
- 150 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 spsk. mælk
- lidt smeltet smør til pensling
- Cheese topping:
- 80 g flødeost
- 30 g blødt smør
- 240 g flormelis
- Pynt:
- jordbær og kiwi
- Pisk smør, vaniljesukker og sukker sammen.Pisk et æg i ad gangen. Vend hasselnødder,rosiner og hvedemel blandet medbagepulver i. Rør mælken i. Fordel dejen i12 muffinsforme smurt med smeltet smørog stillet ned i en muffinsbageform. Bagdem ved 175 gr. i ca. 25 min. Afkøl dem.
- Pisk flødeost og smør sammen. Piskflormelis i, til det bliver en luftig creme.Smør cremen på kagerne og pynt med jordbærog kiwi.