-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Fuldkornsmuffins med abrikoser
Fantastiske hjemmelavet fuldkornsmuffins
14
Ingredienser
- 100 g smør
- 2 æg
- 1 tsk ren vaniljepulver
- 75 g sukrin gold
- 2 dl minimælk
- 1½-2 dl fint speltmel
- 2 dl fuldkornsspelt
- 2 tsk bagepulver
- ca. 10 mandler
- 4 friske abrikoser
Sådan gør du:
- Smelt smørret og stil det til side, så det kan køle en smule af. Pisk æg, vanilje og sukrin, til det bliver luftigt og skummende.
- Rør smeltet smør og mælk i dejen. Tilsæt mel, bagepulver og grofthakkede mandler og vend det rundt i dejen med en dejskraber. Vask abrikoserne og skær dem ud i små tern. Kom dejen i muffinforme af papir og top med små stykker frugt. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gennembagte.
- Ditte om sine muffins: Friske abrikoser smager dejligt og indeholder blandt andet A-vitaminet betacaroten og mineralet kalium. Kan du ikke skaffe friske abrikoser, så brug æbler, pærer, blommer eller nektariner i stedet for.
- Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.