-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Fuldkornsmuffins med abrikoser
Fantastiske hjemmelavet fuldkornsmuffins
14
Ingredienser
- 100 g smør
- 2 æg
- 1 tsk ren vaniljepulver
- 75 g sukrin gold
- 2 dl minimælk
- 1½-2 dl fint speltmel
- 2 dl fuldkornsspelt
- 2 tsk bagepulver
- ca. 10 mandler
- 4 friske abrikoser
Sådan gør du:
- Smelt smørret og stil det til side, så det kan køle en smule af. Pisk æg, vanilje og sukrin, til det bliver luftigt og skummende.
- Rør smeltet smør og mælk i dejen. Tilsæt mel, bagepulver og grofthakkede mandler og vend det rundt i dejen med en dejskraber. Vask abrikoserne og skær dem ud i små tern. Kom dejen i muffinforme af papir og top med små stykker frugt. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gennembagte.
- Ditte om sine muffins: Friske abrikoser smager dejligt og indeholder blandt andet A-vitaminet betacaroten og mineralet kalium. Kan du ikke skaffe friske abrikoser, så brug æbler, pærer, blommer eller nektariner i stedet for.
- Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.