
SPONSORERET indhold
Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
Her får du Marianne Tromborgs lækre opskrift på hvid gløgg med hyldeblomstsaft, stjerneanis, kanel, nelliker og appelsiner...
Hvid gløgg med hyldeblomst til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
Opskrift på: Hvid gløgg
6 dl økologisk hyldeblomstsaft
10 økologiske stjerneanis
7 økologiske kanelstænger
3 spsk økologiske nelliker
skallen fra ½ økologisk appelsin
10 dl hvidvin
20-30 Marconas mandler
20-30 store, gyldne rosiner.
Sådan laver du hvid gløgg med hyldeblomst
1.Varm alle ingredienserne – undtagen hvidvin, mandler og rosiner. Lad derefter stå og trække et par timer.
2. Si krydderierne fra gløggen, tilsæt vinen, og varm forsigtigt op – gløggen må IKKE koge. Tilsæt derefter mandler og rosiner, der blot er hakket groft.
3. Servér i store, flotte glas.