Hvid gløgg med hyldeblomst
Foto: Les Kaner Hvid gløgg med hyldeblomst.

Hvid gløgg med hyldeblomst

Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst

Her får du Marianne Tromborgs lækre opskrift på hvid gløgg med hyldeblomstsaft, stjerneanis, kanel, nelliker og appelsiner...

printer Print
clock 30 minutter
plate Hvid gløgg med hyldeblomst til 4 personer

Opskrift på: Hvid gløgg


6 dl økologisk hyldeblomstsaft
10 økologiske stjerneanis
7 økologiske kanelstænger
3 spsk økologiske nelliker
skallen fra ½ økologisk appelsin
10 dl hvidvin
20-30 Marconas mandler
20-30 store, gyldne rosiner.

Sådan laver du hvid gløgg med hyldeblomst

1.Varm alle ingredienserne – undtagen hvidvin, mandler og rosiner. Lad derefter stå og trække et par timer.

2. Si krydderierne fra gløggen, tilsæt vinen, og varm forsigtigt op – gløggen må IKKE koge. Tilsæt derefter mandler og rosiner, der blot er hakket groft.

3. Servér i store, flotte glas.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Gløgg, Hyldeblomst og Drikke