Hvid gløgg med hyldeblomst
SPONSORERET indhold

Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du Marianne Tromborgs lækre opskrift på hvid gløgg med hyldeblomstsaft, stjerneanis, kanel, nelliker og appelsiner...

Af: Marianne Tromborg Foto: Les Kaner
09. nov. 2018 | Mad | ALT for damerne
Hvid gløgg med hyldeblomst til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

Opskrift på: Hvid gløgg


6 dl økologisk hyldeblomstsaft
10 økologiske stjerneanis
7 økologiske kanelstænger
3 spsk økologiske nelliker
skallen fra ½ økologisk appelsin
10 dl hvidvin
20-30 Marconas mandler
20-30 store, gyldne rosiner.

Sådan laver du hvid gløgg med hyldeblomst

1.Varm alle ingredienserne – undtagen hvidvin, mandler og rosiner. Lad derefter stå og trække et par timer.

2. Si krydderierne fra gløggen, tilsæt vinen, og varm forsigtigt op – gløggen må IKKE koge. Tilsæt derefter mandler og rosiner, der blot er hakket groft.

3. Servér i store, flotte glas.

Anbefalet til dig